Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

O variantă coreeană a serialului "La Casa de Papel" va fi lansată pe Netflix - TEASER

Succesul serialului "La Casa de Papel" depășește granițele internaționale cu o nouă adaptare. Netflix a lansat primele imagini din "Money Heist: Korea - Joint Economic Area", o variantă sud-coreeană. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Teaser Money Heist: Korea - Joint Economic Area
Teaser Money Heist: Korea - Joint Economic Area │ FOTO: captură YouTube / The Swoon

"Money Heist: Korea – Joint Economic Area" îi va prezenta pe Profesor și echipa sa încercând să comită un furt de proporții uriașe. Toate episoadele au fost regizate de Kim Hong-sun, cunoscut pentru drame apreciate ca "The Guest", "Voice" sau "Black". Ryu Yong-jae este scenaristul serialului alături de Kim Hwan-chae și Choe Sung-jun. Demn de menționat este faptul că Álex Pina, creatorul și producătorul serialul original "La Casa de Papel, va fi producătorul executiv al variantei sud-coreene.

Deși o dată de lansare nu a fost încă anunțată, un comunicat de presă menționează că serialul va fi difuzat exclusiv pe Netflix cândva în acest an.

"Money Heist: Korea – Joint Economic Area" beneficiază de un prim teaser ce debutează cu imaginea Profesorului - interpretat de Yoo Ji-tae - plănuind un jaf. Personajul stă în fața unui perete pe care sunt agățate mai multe măști tradiționale coreene și emblematica mască Salvador Dali a versiunii originale "La Casa de Papel". Profesorul întinde mâna pentru a alege o mască, dar camera de filmat se rotește înainte ca spectatorii să poată vedea pe care o selectează.

Teaserul o prezintă apoi pe Seon Woojin (interpretată de Kim Yunjin), șefa echipei de negociere, aflată într-o cameră de control. Clipul se termină cu dezvăluirea fiecărui membru al jafului și a numelor de cod ale acestora.

Printre actorii deja menționați, remake-ul "La Casa de Papel" îl va avea în distribuție și pe Park Hae-soo, cunoscut pentru rolul din celebrul "Squid Game". Acesta îl va interpreta pe Berlin, mâna dreaptă a Profesorului.

Serialul spaniol "La Casa de Papel" și-a difuzat ultimele episoade în decembrie, după cinci sezoane apreciate de critici. Netflix a anunțat în acea lună că pregătește un spin-off ce urmărește povestea personajului Berlin. Producția urmează să fie lansată în 2023.

TEASER "Money Heist: Korea - Joint Economic Area":

Trending