Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertele lui David Garrett de la București și Cluj au fost reprogramate în 2021

Concertele pe care David Garrett ar fi trebuit să le susțină în luna octombrie la București și Cluj-Napoca au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Evenimentele au fost deja reprogramate, noile date pentru aceste concerte fiind confirmate de artist.

Publicat

pe

Concert David Garrett la Sala Palatului pe 13 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pe 21 și 23 octombrie, publicul din București și Cluj-Napoca urma să-l (re)întâlnească pe David Garrett, cu prilejul concertelor stabilite la aceste date, ca parte a turneului mondial "Unlimited Live". În condițiile actuale, însă, considerând evoluția imprevizibilă a pandemiei de coronavirus, aceste show-uri nu vor putea avea loc anul acesta. Evenimentele au fost, însă, reprogramate pentru anul viitor. Astfel, concertul de la București va avea loc pe 26 octombrie 2021, la Sala Palatului, iar concertul de la Cluj-Napoca se va desfășura pe 29 octombrie 2021, pe BT Arena.

David Garrett este bucuros că poate confirma noile date anunțate și promite să compenseze această întârziere cu două concerte fantastice în 2021.

David Garrett: "Sunt nerăbdător să mă reîntorc în minunata voastră țară, în România, și să cânt pentru voi, dragilor. Aveți grijă de voi înșivă"

"Am așteptat cu mare nerăbdare turneul mondial din toamna acestui an și îmi pare foarte rău că aceste concerte au fost reprogramate din cauza pandemiei Covid-19. Totuși, sunt bucuros că am găsit modalitatea de a stabili noile date pentru toamna anului 2021, deoarece sunt nerăbdător să mă reîntorc în minunata voastră țară, în România, și să cânt pentru voi, dragilor. Aveți grijă de voi înșivă - sper să ne revedem fericiți și sănătoși, foarte, foarte curând!"

Bilete pentru noile date ale concertelor David Garrett:

  • Biletele achiziționate pentru concertele de la București și Cluj-Napoca își păstrează valabilitatea pentru noile date, iar persoanele interesate își pot cumpăra bilete în continuare. Acestea sunt, momentan, singurele informații transmise de organizatori.

"Unlimited Live" este mult mai mult decât titlul unui turneu: este povestea unei călătorii artistice, povestită de unul dintre cei mai eclectici muzicieni, care a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, poziționând vioara ca instrument principal în muzica rock.

Recomandare: Urmărește interviul video acordat de David Garrett pentru InfoMusic

Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor, violonistul David Garrett îi va cuceri pe admiratorii de la Cluj-Napoca și București cu repertoriu nou, cu aranjamente muzicale unplugged precum și cu interpretări emoționante ale celor mai apreciate hituri internaționale.

Trending