Urmărește-ne în Social Media

clasica, rock

David Garrett

Poster eveniment David Garrett

UPDATE: Concertele violonistului David Garrett, ce ar fi trebuit să se desfășoare în octombrie 2021 la București și Cluj, au fost reprogramate. Astfel, artistul va concerta pe 1 septembrie 2022 la BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul turneu internațional "ALIVE".

Bilete concert David Garrett la BT Arena

Biletele deja achiziționate pentru concertele de la București și Cluj-Napoca își păstrează valabilitatea pentru noile date, iar persoanele interesate își pot cumpăra bilete în continuare:

  • VIP - 650 lei
  • Categoria 1 - 470 lei
  • Categoria 2 - 360 lei
  • Categoria 3 - 280 lei
  • Categoria 4 - 190 lei - sold out
  • Categoria 5 - 120 lei - sold out

"ALIVE" este celebrarea lui David Garrett, a revenirii sale pe scenă și a împărtășirii bucuriei unui concert live. Este imnul său pentru viață, oda speranței și un manifest pentru puterea muzicii. La fel de intim ca un concert în sufragerie, dar la fel de antrenant precum un spectacol susținut pe un stadion, noul turneu marchează un nou început pentru David Garrett. Prin abordarea stilului muzical crossover, artistul celebrează viața cu un repertoriu emoționant ce îmbină muzica clasică cu cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienței o experiență muzicală de neuitat.

Programul concertului "ALIVE" 2022 cuprinde un mix de melodii ce ating sufletele oamenilor, de la piese celebre cum sunt "What a Wonderful World", "Imagine" sau "Beauty and the Beast", la imnuri rock precum "Enter Sandman" sau "Paint it Black", și până la hituri antrenante ca "Happy" al lui Pharrell Williams, "Hit the Road Jack", "Thriller", "Bella Ciao" sau "Stayin’ Alive", ce vor ridica publicul în picioare. De asemenea, ca în toate concertele faimosului violonist David Garrett, muzica clasică și reinterpretările sale inovatoare vor avea rolul principal. Compoziții muzicale precum "Confutatis" de Wolfgang Amadeus Mozart, "Dansul Cavalerilor" de Sergei Prokofiev sau "Simfonia nr. 7" de Ludwig van Beethoven sunt doar câteva dintre momentele artistice care vor completa atmosfera magică a serii.

RECOMANDARE: David Garrett: "Îmi doresc să integrez în spectacol bucăți din viața mea" - VIDEO INTERVIU

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Artistul combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

RECOMANDARE: Poze concert David Garrett la Sala Palatului 2018

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 martie 2022. Ref #129690

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.