Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Tricky a anunțat un album nou și a lansat o piesă de pe acesta - VIDEO

Tricky a anunțat lansarea celui de-al paisprezecelea album de studio, "Fall To Pieces", și a împărtășit o mostră, sub forma single-ului "Fall Please". Materialul este disponibil în articol.

Tricky in concert la Control Day Out pe 27 iunie 2014.

Noul material va fi lansat pe 4 septembrie prin casa de discuri a muzicianului, False Idols. Albumul, implicit și piesa lansată, "Fall Please", sunt acompaniate de vocea colaboratoarei Marta Złakowska.

Albumul vine după o perioadă de durere pentru cunoscutul producător și rapper, a cărui fiică, Mazy Topley-Bird, ea însăși muziciană, a murit anul trecut, la vârsta de 24 de ani - moment pe care Tricky l-a descris drept "ziua în care lumea mea s-a terminat".

Într-un comunicat de presă pentru noul material, Tricky a spus:

"Trebuie să te ridici și să lupți. În acest moment sunt în modul de luptă. Și mă simt foarte bine. Chiar mă simt".

"Fall To Pieces" va fi cea de-a doua lansare din acest an a pionierului trip-hop, după ce în martie a lansat EP-ul "20, 20". Anul trecut, Tricky și-a lansat autobiografia intitulată "Hell Is Round the Corner". Numită după o melodie din albumul său de debut din 1995, "Maxinquaye", cartea a fost scrisă în colaborare cu jurnalistul muzical Andrew Perry.

Tricky ar fi trebuit să poposească la noi în țară în luna mai, cu două concerte, în București și Cluj. Evenimentele nu au mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus. Momentan, organizatorii nu au oferit o eventuală reprogramare a concertelor.

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care și-a început cariera de muzician alături de Massive Attack, ulterior luând decizia de a se axa pe o carieră solo. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordând în muzica sa un amalgam de hip hop, ragga și alternativ. A colaborat cu multi artiști printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. Pe lângă cariera de muzician, Tricky a jucat și în diferite producții cinematografice, cea mai notabilă fiind filmul "The Fifth Element".

VIDEO: Tricky - Fall Please feat. Marta:

Citește mai multe despre Tricky
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce încasări a avut cel mai bine plătit concert online din istorie, susținut de BTS

Peste 750,000 de persoane au urmărit concertul "Bang Bang Con: The Live" susținut online de BTS. Live stream-ul de aproape...

Închide