Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jon Bon Jovi explică de ce a refuzat să cânte la Super Bowl

Jon Bon Jovi a detaliat într-o discuție cu Howard Stern motivul pentru care nu a cântat niciodată la Super Bowl, mărturisind că a și refuzat o propunere.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Reputatul realizator radio Howard Stern a profitat de prilejul unei discuții din izolare cu Jon Bon Jovi pentru a afla care este motivul pentru care el și colegii săi nu au cântat până acum în pauza finalei Campionatului de Fotbal American. Curiozitatea lui Howard pe acest subiect a venit și pe fondul relației bune a lui Jon Bon Jovi cu NFL-ul, fiind astfel de neînțeles pentru el de ce nu a fost până acum prezent la eveniment.

"Nu mi-a plăcut faptul că trebuie să susții momentul împreună cu alți artiști"

"Nu am nicio dorință să fac asta. Am refuzat oferta acum mulți, mulți ani în urmă. Nu mi-a plăcut faptul că trebuie să susții momentul împreună cu alți artiști și că sunt atâtea cerințe și atâta presiune pe deasupra", a detaliat fără ocolișuri vocalistul Bon Jovi.

Interesul pentru Super Bowl a existat la un moment dat, însă atunci nu i s-a făcut o ofertă, așa că vocalistul a renunțat complet la idee.

"Nu m-a intersat să cânt atunci când a avut loc în New Jersey . Părea prea evident (Jon Bon Jovi fiind originar din New Jersey). Ultima oară când am fost câtuși de puțin interesați de acest eveniment a fost atunci când avea loc în Dallas și atunci nu ni s-a făcut o ofertă.

Așa că am zis că ăsta e sfârșitul conversației pe acest subiect. Nu mai vreau să fac asta. Nici nu vreau să mai vorbesc despre asta."

Vocalistul a apreciat o parte dintre momentele muzicale din pauza de la Super Bowl, însă nu este un fan al acestui eveniment.

"Nu mi-a plăcut niciodată [Super Bowl-ul]. Mi-au plăcut câteva dintre prestații, unele au fost cu adevărat incredibile. Fie că vorbim de Prince ori de U2, au fost câteva momente grozave de-a lungul anilor, dar nu e pentru mine."

VIDEO: Jon Bon Jovi în emisiunea lui Howard Stern

Ultima ediție a Campionatului de Fotbal American a avut loc la începutul anului, pe 2 februarie. Pe scenă au urcat Shakira și Jennifer Lopez, show-ul oferit de cele două artiste având puternice influențe latino.

PUBLICITATE
Comentează

Trending