Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Jon Bon Jovi explică de ce a refuzat să cânte la Super Bowl

Jon Bon Jovi a detaliat într-o discuție cu Howard Stern motivul pentru care nu a cântat niciodată la Super Bowl, mărturisind că a și refuzat o propunere.

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Reputatul realizator radio Howard Stern a profitat de prilejul unei discuții din izolare cu Jon Bon Jovi pentru a afla care este motivul pentru care el și colegii săi nu au cântat până acum în pauza finalei Campionatului de Fotbal American. Curiozitatea lui Howard pe acest subiect a venit și pe fondul relației bune a lui Jon Bon Jovi cu NFL-ul, fiind astfel de neînțeles pentru el de ce nu a fost până acum prezent la eveniment.

"Nu mi-a plăcut faptul că trebuie să susții momentul împreună cu alți artiști"

"Nu am nicio dorință să fac asta. Am refuzat oferta acum mulți, mulți ani în urmă. Nu mi-a plăcut faptul că trebuie să susții momentul împreună cu alți artiști și că sunt atâtea cerințe și atâta presiune pe deasupra", a detaliat fără ocolișuri vocalistul Bon Jovi.

Interesul pentru Super Bowl a existat la un moment dat, însă atunci nu i s-a făcut o ofertă, așa că vocalistul a renunțat complet la idee.

"Nu m-a intersat să cânt atunci când a avut loc în New Jersey . Părea prea evident (Jon Bon Jovi fiind originar din New Jersey). Ultima oară când am fost câtuși de puțin interesați de acest eveniment a fost atunci când avea loc în Dallas și atunci nu ni s-a făcut o ofertă.

Așa că am zis că ăsta e sfârșitul conversației pe acest subiect. Nu mai vreau să fac asta. Nici nu vreau să mai vorbesc despre asta."

Vocalistul a apreciat o parte dintre momentele muzicale din pauza de la Super Bowl, însă nu este un fan al acestui eveniment.

"Nu mi-a plăcut niciodată [Super Bowl-ul]. Mi-au plăcut câteva dintre prestații, unele au fost cu adevărat incredibile. Fie că vorbim de Prince ori de U2, au fost câteva momente grozave de-a lungul anilor, dar nu e pentru mine."

VIDEO: Jon Bon Jovi în emisiunea lui Howard Stern

Ultima ediție a Campionatului de Fotbal American a avut loc la începutul anului, pe 2 februarie. Pe scenă au urcat Shakira și Jennifer Lopez, show-ul oferit de cele două artiste având puternice influențe latino.

Citește mai multe despre Bon JoviJon Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Madsen a recreat o scenă emblematică din filmul "Reservoir Dogs" - VIDEO

Perioada de izolare ne poate face să ne simțim lipsiți de energie, depresivi sau melancolici. În același timp, ne poate...

Închide