Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Fantomele au pus bețe în roate înregistrării noului album Foo Fighters

După ce în luna februarie a acestui an Dave Grohl a anunțat că noul album Foo Fighters este finalizat, acesta a vorbit recent despre impedimentele pe care trupa le-a avut în timpul înregistrării materialului.
Dave Grohl

Dave Grohl (foto: GriffinRocks Photography)

Membrii Foo Fighters au spus că înregistrarea celui de-al zecelea album a fost întreruptă de fantome malițioase. Trupa de rock a înregistrat într-o casă din California construită în anii '40. Nu a durat mult până au simțit o atmosferă apăsătoare și au observat că instrumentele se dezacordau din senin, iar anumite înregistrări muzicale erau șterse în mod misterios.

"Când am intrat în casă, am simțit că vibe-ul era neplăcut, dar acustica excepțională. Am început să lucrăm acolo și nu a trecut mult timp până să se întâmple lucruri ciudate. Ne-am întors a doua zi și am observat că instrumentele erau dezacordate. Începeam o sesiune Pro Tools, dar track-urile lipseau sau erau într-un loc în care nu le puseserăm noi. Se auzea un sunet ciudat de microfon. Nimeni nu cântă la vreun instrument, doar acel sunet de microfon. Nu am auzit voci sau ceva descifrabil, dar ceva se întâmpla acolo.", a spus Dave Grohl pentru publicația NME.

După aceste evenimente, trupa a decis să instaleze un monitor pentru bebeluși pentru a surprinde activitățile stranii.

"L-am setat peste noapte că să putem vedea dacă există cineva acolo care să se pună cu noi. La început, nimic. Și chiar când începusem să credem că suntem țicniți, am început să vedem pe cameră lucruri pe care nu le-am putut explica. Apoi, când am aflat despre istoria casei, a trebuit să semnez un contract de confidențialitate cu proprietarul deoarece el încerca să vândă imobilul. Astfel, nu pot dezvălui ce s-a întâmplat cu adevărat acolo, dar aceste evenimente recurente, într-o perioadă scurtă de timp ne-au făcut să terminăm albumul cât se poate de repede", a completat solistul.

Deși momentan trupa nu a anunțat o dată exactă de lansare a albumului, materialul succedă "Concrete and Gold", lansat în 2017. Foo Fighters a mai lansat anul trecut o serie de EP-uri surpriză.

Recent, trupa a anunțat că anulează turneul aniversar din Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leac pentru izolare: Metallica va transmite cele mai celebre concerte ale sale în fiecare luni #MetallicaMondays

Tot mai multe milioane de persoane de pe Terra sunt în izolare şi carantină, iar viaţa ne este făcută mai...

Închide