Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

ADDA lansează "Intro Artă, Viață și Iubire", primul material dintr-o serie de 12 piese noi - VIDEO

ADDA lansează ”Intro Artă, Viață și Iubire”, material muzical ce se va regăsi pe primul album din cariera artistei. Pline de sensibilitate, versurile transpun ascultătorul într-o călătorie a creației.

Publicat

pe

ADDA -„Artă, Viață și Iubire” (artwork)
ADDA -„Artă, Viață și Iubire” (artwork)

"Intro Artă, Viață și Iubire" are textul scris de către artistă, muzica este realizată de ADDA împreună cu Bogdan Marinescu, la vioară îl ascultăm pe Vlad Măzărel, iar piesa este produsă în studiourile Baladda Records.

"Azi începe povestea «Artă, Viață și Iubire». Timp de un an, în fiecare lună, vom scrie împreună câte un capitol. Am scris și am cântat cu sufletul. Toate piesele de pe album sunt inspirate din viața mea și din trăirile mele. Îmi doresc mult să simțiți fiecare poveste așa cum o simt eu. Vreau să vă ofer și vouă bucuria, dragostea, motivația și speranța pe care le-am simțit eu cu fiecare cântec. Îmi doresc să fiu emoție pentru voi – fiecare cuvânt și notă. Totul a fost creat din inimă pentru inimi! Vă mulțumesc! Cu drag, Adda", mărturisește artista.

Regia videoclipului a fost realizată de SAN, conceptul clipului a fost gândit de ADDA, iar producția video a fost asigurată de Cătălin Rizea și Radu Șelaru.

VIDEO: ADDA - "Intro Artă, Viață și Iubire"

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, "Minți murdare", urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

La începutul anului 2019, ADDA a lansat o campanie intitulată "CupidonAdda", unde a ales poveștile a 8 cupluri destrămate pentru a le compune câte o melodie cu scopul de a-i împăca cu partenerii lor. În mai, ADDA a lansat piesa "Nouraș", urmată de "Gura Lumii", single cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță, însoțit de un clip controversat despre acceptare și iubire.

Comentează

Trending