Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Așa e dragostea (visualizer)

Directă și sinceră, ADDA ne arată cum e dragostea - cu bune și rele, cu plusuri și minusuri, în noua sa piesă. "Așa e dragostea" este acompaniată de un material video disponibil în articol.

Piesa "Așa e dragostea" este o co-producție Baladda Records și HaHaHa Production. Muzica a fost compusă de Lucian Nagy, Bianca Dragomir, Flavius Filipescu, Vlad Cireșan și ADDA, iar versurile au fost scrise de Bianca Dragomir, Flavius Filipescu, Vlad Cireșan și ADDA.

"<<Așa e dragostea>> e acea piesă care îmi cântă despre viață, pur și simplu. Mă duce cu gândul la tot ce am trăit și la toți oamenii pe care i-am întâlnit. O parte din ei, încă fac parte din povestea mea, iar ceilalți și-au încheiat rolul și-au rămas în trecut. E despre bucurii, regrete dar într-un final rămân doar recunoștința și iubirea față de fiecare experiență și persoană în parte!", a transmis ADDA.

Fie că ai fredonat "Îți arăt că pot", "Nu plânge, Ana", "Lupii", "Arde" sau "De dorul tău" - toate piese care au bătut timpul și au rămas semnătura ADDA, sau ai citit povestea pusă în paginile cărții "Cele 3 ADDA", sau poate ai susținut-o în super-producțiile TV "Asia Express" sau "Te cunosc de undeva", n-ai cum să nu te îndrăgostești de omul și artistul ADDA.

Comentarii