Urmărește-ne în Social Media

ADDA - M-ai iubit cândva

ADDA a lansat "M-ai iubit cândva", o piesă dureroasă despre iubire și dor. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"M-ai iubit cândva" a fost compusă de ADDA, Lucian Nagy, Vlad Mazarel, Șerban Cazan, pe versuri scrise de ADDA și Șerban Cazan. Melodia disecă o poveste de dragoste ce s-a încheiat, în urma ei apărând poate regrete, durere și o varietate dulce-amară de amintiri.

"Avem noi o vorbă (șoriceii de studio): am creat, am simțit, am pus suflet și-am muncit. Ce a fost doar al nostru, acum e al vostru. Să ascultați cu inima", a transmis ADDA.

ADDA este artista care a atins inimi prin muzică și versuri, iar recent le-a făcut cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA".

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva" sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Comentarii