Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Gura Lumii

ADDA a lansat o piesă despre eterna "Gura Lumii", care influenţează deciziile şi destinul nostru. Din ţara lui "ce o să zică lumea?" apare ADDA cu o viziune nouă despre imaginea sinelui şi un mesaj de acceptare LGTBQ. Urmăreşte videoclipul noii piese în articol.

Videoclipul "Gura Lumii" o prezintă pe ADDA în rolul unei chelneriţe de la un local high class. Ceilalţi doi protagonişti se privesc şi discută sincer, în vreme ce personajele colective din jur au capetele acoperite de cutii de carton. Majoritatea au feţe încruntate sau neutre. ADDA mai apare şi în postura de şofer de autobuz, cu o temă romantică în acea secţiune de clip.

Doi bărbaţi se ţin de mână şi îşi arată afecţiune reciprocă, în vreme ce "Gura Lumii" reacţionează dezaprobator. Un scenariu similar apare şi între două fete aflate la masă cu părinţii. Iubirea dintre cei de acelaşi sex este sărbătorită în acest clip, arătând că nu contează ce crede lumea, ci doar ce simţi la interior. Mesajul este clar aici: acceptare, toleranţă şi libertate la iubire.

ADDA a mai cântat despre toleranţă, diversitate şi acceptare, iar artista consideră că iubirea nu are formă sau gen. Despre noua sa creaţie, muziciana a declarat următoarele:

Piesa asta este despre dragoste, despre puterea ei care te face să treci prin toate provocările vieții. Totodată este și despre oamenii care nu au altă treabă decât să vorbească despre tine. Să îți pună piedici sau, cum spune piesă, «să știe ei mai bine». Oamenii dependenți de bârfe și de nefericire

Single-ul a fost realizat la Baladda Records, în colaborare cu Cat Music, iar muzica şi versurile sunt compuse de ADDA, alături de Theea Miculescu, Mădălin Roșioru și Alexandru Turcu. Chitarele au fost înregistrate de Alexandru Turcu, iar de producţie şi masterizare s-a ocupat Mădălin Roșioru. Videoclipul este regizat de către TrandaFilm, iar conceptul clipului a fost gândit de ADDA şi regizor.

ADDA devenea la început de an Cupidon, compunând 8 piese inspirate de 4 cupluri formate din fani. De Crăciun în 2018 lansa o piesă specială de sărbători, "Aprindem Lumânări".

Comentarii