Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Gura Lumii

ADDA a lansat o piesă despre eterna "Gura Lumii", care influenţează deciziile şi destinul nostru. Din ţara lui "ce o să zică lumea?" apare ADDA cu o viziune nouă despre imaginea sinelui şi un mesaj de acceptare LGTBQ. Urmăreşte videoclipul noii piese în articol.

Videoclipul "Gura Lumii" o prezintă pe ADDA în rolul unei chelneriţe de la un local high class. Ceilalţi doi protagonişti se privesc şi discută sincer, în vreme ce personajele colective din jur au capetele acoperite de cutii de carton. Majoritatea au feţe încruntate sau neutre. ADDA mai apare şi în postura de şofer de autobuz, cu o temă romantică în acea secţiune de clip.

Doi bărbaţi se ţin de mână şi îşi arată afecţiune reciprocă, în vreme ce "Gura Lumii" reacţionează dezaprobator. Un scenariu similar apare şi între două fete aflate la masă cu părinţii. Iubirea dintre cei de acelaşi sex este sărbătorită în acest clip, arătând că nu contează ce crede lumea, ci doar ce simţi la interior. Mesajul este clar aici: acceptare, toleranţă şi libertate la iubire.

ADDA a mai cântat despre toleranţă, diversitate şi acceptare, iar artista consideră că iubirea nu are formă sau gen. Despre noua sa creaţie, muziciana a declarat următoarele:

Piesa asta este despre dragoste, despre puterea ei care te face să treci prin toate provocările vieții. Totodată este și despre oamenii care nu au altă treabă decât să vorbească despre tine. Să îți pună piedici sau, cum spune piesă, «să știe ei mai bine». Oamenii dependenți de bârfe și de nefericire

Single-ul a fost realizat la Baladda Records, în colaborare cu Cat Music, iar muzica şi versurile sunt compuse de ADDA, alături de Theea Miculescu, Mădălin Roșioru și Alexandru Turcu. Chitarele au fost înregistrate de Alexandru Turcu, iar de producţie şi masterizare s-a ocupat Mădălin Roșioru. Videoclipul este regizat de către TrandaFilm, iar conceptul clipului a fost gândit de ADDA şi regizor.

ADDA devenea la început de an Cupidon, compunând 8 piese inspirate de 4 cupluri formate din fani. De Crăciun în 2018 lansa o piesă specială de sărbători, "Aprindem Lumânări".

PUBLICITATE
Comentarii

Lansări de carte

ADDA a lansat prima ei carte - "Cele trei ADDA"

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA", ce poate fi comandată online, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Carte "Cele trei ADDA"
Carte "Cele trei ADDA" │ FOTO: ADDA

Cine o urmărește pe rețelele de socializare, cu siguranță a avut șansa de a le cunoaște pe cele trei personalități ale ADDEI: Ada, femeia blândă, bună care caută bunătatea în oameni, Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete și ajunge la inimile oamenilor prin muzica și versurile pe care le compune.

După ce și-a făcut cunoscute cele mai profunde trăiri și ne-a purtat prin diferite stări emoționale, atât prin muzică cât și prin versuri, ADDA lansează alături de Bookzone și cartea în care își spune povestea așa cum nu o știe nimeni.

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai buna terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!", a declarat ADDA.

"Cele trei ADDA" prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, "Cele trei ADDA" prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că poate.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Citește în continuare