Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adda a compus 8 piese pentru fanii ei îndrăgostiți

În luna iubirii, Adda a devenit Cupidon și a adus împreună patru cupluri. Artista a compus opt piese inspirate din poveștile de dragoste ale fanilor. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

ADDA
ADDA

Peste 2000 de mesaje despre povești de dragoste, opt piese compuse și cântate și patru cupluri care acum sunt împreună. Acesta este rezultatul uneia dintre cele mai frumoase campanii lansate de Adda, CUPIDONadda.

La finalul lunii ianuarie, artista și-a propus să creeze ceva special pentru fanii ei și a lansat un manifest al iubirii, după cum numea chiar ea campania CUPIDONadda. I-a invitat pe toți cei care iubesc, dar nu au curajul să îi spună persoanei iubite acest lucru, să îi dezvăluie detalii. Inspirată din poveștile lor de dragoste, Adda și-a asumat rolul de Cupidon și a compus piese special din aceste povești, cu mesaj pentru destinatarii lor.
Rezultatele campaniei au surprins-o chiar și pe ea, dar mai ales experiențele pe care oamenii le-au trăit și pe care le-au scris.

„Campania CUPIDONadda a luat sfârșit, iar eu sunt extrem de fericită că am reușit să aducem împreună patru cupluri. Am compus cele 8 piese alături de echipa Baladda Records și ne bucurăm că am reușit să avem aceste rezultate. Am fost uimită de-a lungul campaniei de ce povești de dragoste au avut parte unele persoane. Atunci când am selectat poveștile, nu am ținut cont de vârstă sau orientare sexuală, iar acest lucru i-a încurajat pe oameni să ne scrie. Am primit peste 2000 de mesaje de la oameni din toată țara, însă, din păcate, am putut compune doar 8 episoade. Mă bucură enorm faptul că oamenilor le-a plăcut mult conceptul”, spune artista, încântată.

O piesă în 12 ore și Stările Addei

Adda nu este la primul proiect inedit. În 2017, artista a avut proiectul "O piesă în 12 ore", când a compus și a filmat videoclipul melodiei "Marea mea", iar totul a fost transmis live pe Facebook.

În 2018, Adda a lansat mai multe piese printre care "De Piatră", "Mama Soacră", cu un subiect inedit, "Mă Doare Inima" sau "Arde", colaborarea de succes cu Killa Fonic. Totodată, artista a oferit publicului trei sezoane din Stările Addei, serialul muzical ce a ajuns la inimile fanilor. Una dintre cele mai cunoscute piese rămâne "Lupii", care a adunat peste 30 de miloane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă noua piesă lansată de ADDA, "Du-te la ea" - AUDIO

ADDA continuă seria de lansări de pe albumul "Fata din diamant". Noul single al artistei se numește "Du-te la ea" și este cea de-a șasea piesă de pe noul ei material discografic.

Publicat

pe

ADDA - Du-te la ea
ADDA - Du-te la ea

Compusă de ADDA alături de Bogdan Marinescu, Robert Toma, Alex Mladin și ProducăDoru, "Du-te la ea" surprinde suferința și sentimentele contradictorii pe care o femeie le trăiește atunci când este înșelată. "Tu iartă-mă, te-am iubit mai mult decât am vrut/ Iartă-mă c-am avut încredere în fiecare cuvânt./ Chiar îmi pare rău pentru nopțile în care am plâns", sunt o parte din versurile prin care ADDA cântă povestea a mii de femei care sunt captive în fața unei iubiri sfâșietoare, măcinate de gânduri și momente nefericite.

"Piesa "Du-te la ea" nu putea să lipsească din povestea "Fetei din diamant". E despre acel moment când, ironic, ea își cere scuze pentru tot ce a îndurat din cauza lui, spunându-i să plece într-un final și să aleagă cealaltă femeie. De fapt, o alege ea pentru el. Menționând că cealaltă nu îl va iubi așa cum a făcut-o ea, cu defecte și slăbiciuni", declară ADDA.

AUDIO: ADDA - "Du-te la ea"

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri" sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte șapte piese noi. Albumul este deja disponibil online și urmează să fie lansat și în format fizic.

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, "Minți murdare", urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

Citește în continuare

Albume noi

ADDA a lansat albumul "Fata din diamant"

ADDA le prezintă fanilor "Fata din diamant", un album încărcat de emoție. Materialul poate fi ascultat pe toate platformele digitale. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Artwork album ADDA - Fata din diamant
Artwork album ADDA - Fata din diamant │ FOTO: captură YouTube

ADDA a compus 11 piese pline de mesaj și emoție pe care le-a adunat în albumul "Fata din diamant". Materialul a fost lansat azi-noapte, la ora 00:00, pe toate platformele de streaming și pe YouTube, iar în curând poate fi achiziționat și în format fizic.

"A fost un album care s-a făcut greu. Printre covizi și perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de două ori. Printre viața care bate filmul cu și despre oameni. Dar într-un final s-a lansat. Și sper să vă dea putere, așa cum îmi dă mie acum. Să vă pună un zâmbet pe față. Să vă elibereze. Să schimbe sau să adauge ceva bun în sufletul vostru. Ăsta e scopul. Ăsta e motivul pentru care fac muzică", este o parte din mesajul pe care ADDA l-a transmis fanilor pe Instagram.

Printre melodiile care se găsesc pe albumul "Fata din diamant" se numără "Tramvaiul 23", "Tramvaiul Sfârșitului", "Să nu-mi iei trandafiri" sau "Lasă-mă să mor", o colaborare cu Nosfe. Toate aceste piese au fost deja lansate cu videoclip.

TRACKLIST album "Fata din diamant":

 1. Tramvaiul 23
 2. Tramvaiul Sfârșitului
 3. Lasă-mă să mor
 4. Să nu-mi iei trandafiri
 5. Paranoia
 6. Altcineva
 7. Du-te la ea
 8. Ploaia care vine
 9. Rupe-mi
 10. Puternică
 11. Fata din diamant
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending