Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adda a compus 8 piese pentru fanii ei îndrăgostiți

În luna iubirii, Adda a devenit Cupidon și a adus împreună patru cupluri. Artista a compus opt piese inspirate din poveștile de dragoste ale fanilor. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

ADDA
ADDA

Peste 2000 de mesaje despre povești de dragoste, opt piese compuse și cântate și patru cupluri care acum sunt împreună. Acesta este rezultatul uneia dintre cele mai frumoase campanii lansate de Adda, CUPIDONadda.

La finalul lunii ianuarie, artista și-a propus să creeze ceva special pentru fanii ei și a lansat un manifest al iubirii, după cum numea chiar ea campania CUPIDONadda. I-a invitat pe toți cei care iubesc, dar nu au curajul să îi spună persoanei iubite acest lucru, să îi dezvăluie detalii. Inspirată din poveștile lor de dragoste, Adda și-a asumat rolul de Cupidon și a compus piese special din aceste povești, cu mesaj pentru destinatarii lor.
Rezultatele campaniei au surprins-o chiar și pe ea, dar mai ales experiențele pe care oamenii le-au trăit și pe care le-au scris.

„Campania CUPIDONadda a luat sfârșit, iar eu sunt extrem de fericită că am reușit să aducem împreună patru cupluri. Am compus cele 8 piese alături de echipa Baladda Records și ne bucurăm că am reușit să avem aceste rezultate. Am fost uimită de-a lungul campaniei de ce povești de dragoste au avut parte unele persoane. Atunci când am selectat poveștile, nu am ținut cont de vârstă sau orientare sexuală, iar acest lucru i-a încurajat pe oameni să ne scrie. Am primit peste 2000 de mesaje de la oameni din toată țara, însă, din păcate, am putut compune doar 8 episoade. Mă bucură enorm faptul că oamenilor le-a plăcut mult conceptul”, spune artista, încântată.

O piesă în 12 ore și Stările Addei

Adda nu este la primul proiect inedit. În 2017, artista a avut proiectul "O piesă în 12 ore", când a compus și a filmat videoclipul melodiei "Marea mea", iar totul a fost transmis live pe Facebook.

În 2018, Adda a lansat mai multe piese printre care "De Piatră", "Mama Soacră", cu un subiect inedit, "Mă Doare Inima" sau "Arde", colaborarea de succes cu Killa Fonic. Totodată, artista a oferit publicului trei sezoane din Stările Addei, serialul muzical ce a ajuns la inimile fanilor. Una dintre cele mai cunoscute piese rămâne "Lupii", care a adunat peste 30 de miloane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentează

Lansări de carte

ADDA a lansat prima ei carte - "Cele trei ADDA"

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA", ce poate fi comandată online, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Carte "Cele trei ADDA"
Carte "Cele trei ADDA" │ FOTO: ADDA

Cine o urmărește pe rețelele de socializare, cu siguranță a avut șansa de a le cunoaște pe cele trei personalități ale ADDEI: Ada, femeia blândă, bună care caută bunătatea în oameni, Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete și ajunge la inimile oamenilor prin muzica și versurile pe care le compune.

După ce și-a făcut cunoscute cele mai profunde trăiri și ne-a purtat prin diferite stări emoționale, atât prin muzică cât și prin versuri, ADDA lansează alături de Bookzone și cartea în care își spune povestea așa cum nu o știe nimeni.

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai buna terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!", a declarat ADDA.

"Cele trei ADDA" prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, "Cele trei ADDA" prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că poate.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending