Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Robbie Williams a invitat o "domnișoară drăguță" pe scena de la UNTOLD 2019

O fană a lui Robbie Williams a urcat pe scena de la UNTOLD 2019. Artistul britanc i-a cântat o serenadă, dansând cu ea în fața celor peste 70.000 de spectatori.

Publicat

pe

Robbie Williams a invitat o spectatatoare pe scenă în timpul concertului de la UNTOLD 2019
Robbie Williams a invitat o spectatatoare pe scenă în timpul concertului de la UNTOLD 2019 │ FOTO: UNTOLD Festival

Robbie Williams a invitat o fană să cânte alături de el

Show-ul lui Robbie a fost piperat de un moment de maximă tensiune pentru una dintre fanele sale. Artistul britanic a ales o domnișoară din primele rânduri și i-a lansat o provocare.

"Te voi pune sub presiune. Sunt doar vreo 70 de mii de oameni. Deci...voi cânta puțin din piesa mea, iar tu vei termina versul. Și dacă nimerești cuvintele, vei primi un tricou și te poți întâlni cu mine după show."

Robbie a început apoi să fredoneze piesa "Come Undone", iar spre încântarea artistului, tânăra a recunoscut piesa, completând versul început.

"Primește un tricou. Daaaa! Felicitări! Îți mulțumesc pentru faptul că mă faci să nu mă simt atât de bătrân", i-a strigat Robbie pe un fundal de aplauze.

Robbie Williams către fana sa: "Acela e prietenul tău?"

"Unde este domnișoara drăguță care știa toate cuvintele?", a strigat Robbie după un duet impresionant cu tatăl său. În aplauzele publicului, câștigătoarea tricoului și a unei întâlniri cu Robbie a urcat emoționată pe scenă.

"Wooow! Bună, draga mea! Ce plăcere să te cunosc!", a exclamat Robbie.

După o îmbrățișare călduroasă, acesta o invită pe o canapea așezată pe scenă. Cei doi discută pentru câteva minute, Robbie află că pe fana sa o cheamă Monica, după care interpretează împreună piesa "Something Stupid".

"Acela e prietenul tău?", o întreabă Robbie în timpul duetului, arătând spre cineva din public. Când află că este de fapt soțul ei, Robbie schimbă versul piesei din "I love you" în "I like you", stârnind chicoteli în public.

Vezi galeria de poze cu Robbie Williams la UNTOLD 2019

Robbie Williams a concertat pentru prima oară în România în 2015. Show-ul a avut loc pe 17 iulie în Piața Constutuției din București, artistul britanic fiind întâmpinat de 65.000 de spectatori.

Concertul de la Cluj-Napoca a fost unul special, artistul britanic alegându-și pentru anul 2019 doar câteva concerte în întreaga lume. În această selecție a fost inclus și festivalul UNTOLD.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 1 august 2019

UNTOLD Festival 2019

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Netflix va produce un documentar despre Robbie Williams

Muzicianul Robbie Williams devine subiectul unei serii documentare produse și găzduite de Netflix. Proiectul ar urma să fie lansat anul viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Seria formată din mai multe părți promite să fie o examinare aprofundată și nefiltrată a unui artist emblematic și a unui adevărat entertainer ce s-a aflat în lumina reflectoarelor timp de mai bine de 30 de ani.

Serialul va aborda mai multe aspecte din viața cântărețului britanic, de la scrutarea făcută de-a lungul timpului de mass-media, la luptele cu dependențele, despărțirile profesionale și personale, reuniunile și impactul pe care toate acestea l-au avut asupra sănătății mintale a artistului.

Cu 25 de ani de arhive intime, nemaivăzute până acum și acces exclusiv la viața lui Williams, proiectul va fi un serial definitoriu despre muzician, ce va reuși să dezvăluie aspecte mai nuanțate și diversificate despre Robbie Williams.

Seria documentară este regizată de Joe Pearlman și produsă de Asif Kapadia și Dominic Crossley. Cumva paralel cu acest documentar, un alt proiect bazat pe viața lui Williams se pregătește să fie lansat. Este vorba de "A Better Man", un musical satiric, ce reinterpretează și reanalizează unele dintre melodiile lui Williams.

Această peliculă este în lucru din 2021 și regizată de Michael Gracey. Filmată în Australia, pelicula îl va prezenta pe Williams interpretându-se pe el însuși, în timp ce actorul britanic Jonno Davies va juca o versiune mai tânără a cântărețului.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending