Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Beck lansează albumul "Hyperspace". Ascultă primul single - AUDIO

Beck anunță lansarea unui nou album de studio, cel de-al 14-lea din carieră. Discul se numește "Hyperspace", iar primul single dezvăluit de pe LP este "Saw Lightning", o melodie compusă de artist împreună cu Pharrell Williams.
Beck

Beck

La doar doi ani de la apariția albumului "Colors",premiat cu Grammy în categoriile Best Alternative Music Album și Best Engineered Album, Non-Classical, Beck revine cu un nou material de studio. Cel de-al 14-lea LP al cameleonicului artist se numește "Hyperspace" și este prefațat de single-ul "Saw Lightning".

Cu această nouă piesă, sound-ul modern de pe albumul anterior este dus la următorul nivel. Melodia este zgomotoasă și incisivă, percuția electronică și chitara lui Beck personalizând-o și scoțând-o din orice șablon. Single-ul a fost compus și produs de artist împreună cu Pharrell Williams, care își aduce contribuția și pe partea de tobe, clape și backing vocals.

"Saw Lightning" este soundtrack-ul unui nou spot publicitar din ultima campanie de promovare a căștilor Beats by Dr. Dre’s Powerbeats Pro. Reclama este regizată de reputatul Hiro Murai, care a colaborat recent cu Donald Glover pentru emblematicul videoclip "This Is America".

Albumul "Hyperspace" nu are încă o dată de lansare, dar cel mai probabil va apărea pe piață anul acesta, înaintea turneului său din vară.

Primul concert este programat să aibă loc pe 11 iulie, la Sunlight Supply Amphitheater din Washington, turneul urmând să se extindă până pe 30 august. Beck va fi însoțit în turneu de Cage The Elephant și Spoon.

Bek David Campbell, aka Beck, a devenit cunoscut la începutul anilor 1990. Cu un stil aparte, ce nu ține cont de genuri muzicale, acesta a încorporat în muzica sa influențe din folk, funk, soul, hip hop, muzică electronică, rock alternativ, country și psychedelia. Criticii l-au inclus în lista celor mai excentrici muzicieni din rock-ul alternativ al anilor 1990 și 2000.

Cele mai cunoscute melodii din repertoriul său sunt: "Loser", "Where It's At", "Devils Haircut", "The New Pollution", "The Golden Age".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Beck
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein prezintă tracklist-ul noului album, teasere pentru melodii - AUDIO

Rammstein a dezvăluit noi detalii despre viitorul său album, auto intitulatul "Rammstein". Discul va sosi pe 17 mai prin UME/Spinefarm...

Închide