Urmărește-ne în Social Media

Childish Gambino - This Is America

După succesul albumului din 2016, "Awaken My Love!", Childish Gambino revine cu o nouă piesă, "This Is America", însoțită de un videoclip pe cât de amuzant, pe atât de șocant.

Deși melodia "This Is America" a fost lansată acum două zile, a adunat deja peste 14 milioane de vizualizări, urcând direct pe locul #4 în YouTube Trending. Artistul abordează teme politice, reușind să pună în versuri problemele cu care se confruntă America în acest moment.

Videoclipul poartă semnătura lui Hiro Murai, cu care Childish Gambino a lucrat înainte la show-ul de televiziune premiat cu Emmy, "Atlanta". Pe lângă dansul haotic din videoclip, muzicianul șochează prin momentele în care împușcă un om cu fața acoperită și mai apoi un cor bisericesc.

Donald Glover, pe numele lui adevărat, a lansat "This Is America" în cadrul emisiunii Saturday Night Live, unde a fost atât gazdă, cât și invitat. De asemenea, se pare că urmează o colaborare și cu Chance The Rapper. În trecut, Gambino a declarat că are de gând să renunțe la muzică după ce va lansa următorul material discografic. Recent, a semnat un contract cu casa de discuri RCA Records.

Glover este un multi talent: actor, regizor, scriitor, producător, compozitor, artist, comediant și DJ, acesta este cunoscut pentru rolul din serialul Atlanta, dar și pentru piesele pe care le compune sub numele de Childish Gambino. A luat numeroase premii pentru serialele și filmele în care a jucat, având roluri în producții precum "Magic Mike XXL", "The Martian" sau "Spider-Man: Homecoming".

Comentarii