Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Macy Gray concertează iar la București

Macy Gray va concerta din nou pentru publicul român. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie la Sala Palatului și este organizat de Events. Recitalul din toamnă va ține aproape 2 ore și va include atât hiturile care au consacrat-o - I try, Sweet Baby, Sexual Revolution - cât și piese de pe ultimul album lansat în 2012 și intitulat Covered.
Macy Gray

Macy Gray

Macy Gray va concerta din nou pentru publicul român. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie la Sala Palatului și este organizat de Events. Recitalul din toamnă va ține aproape 2 ore și va include atât hiturile care au consacrat-o - I try, Sweet Baby, Sexual Revolution - cât și piese de pe ultimul album lansat în 2012 și intitulat Covered. La 45 de ani, Macy Gray a vândut peste 20 de milioane de albume, având la lansate 6 discuri de studio. Cariera i-a fost încununată cu un premiu Grammy și încă 5 nominalizări. Muzica sa este un mozaic de soul, hip-hop, R & B, funk și rock. Pe 22 noiembrie, românii o vor putea reauzi începând cu ora 20.00, accesul fiind permis de la 19.00.

Macy Gray

Macy Gray în concert

Macy Gray mai concertat în România în 2009 la Fratelli Studios și în 2007 la Festivalul CokeLive în aceeași zi cu Pussycat Dolls. Artista a debutat discografic în 1999 cu albumul On How Life Is, de pe care a fost extras single-ul I Try, melodie ce i-a adus rapid recunoaşterea pe plan internaţional. Urmărind piesele noului album de coveruri, vom avea șansa să auzim cum sună în varianta Macy Gray melodii ca Wake Up de la Arcade Fire, Creep a celor de la Radiohead (ascultă în playerul mai jos), Teenager semnată de My Chemical Romance sau Here Comes the Rain Again marca Eurythmics.

VIDEO: Macy Gray - Creep (Radiohead) la North Sea Jazz 2010

Biletele la concertul Macy Gray la București

Biletele vor fi puse în vânzăre începând de pe 12 iulie. Până pe 22 iulie inclusiv, acestea vor beneficia de un preț special, cu 10% discount (200, 153, 126 si 100 lei, în funcție de categorie). Ulterior biletele vor costa 220, 170, 140 și 110 lei.

Tichetele se pot obține online pe www.eventim.ro sau de la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești. Se pot cumpăra inclusiv în două rate lunare folosind CardAvantaj la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

VIDEOCLIP: Macy Gray - I try

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Macy Gray
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nou de la Noisettes: Clip şi single - VIDEOCLIP + AUDIO

Trupa din Marea Britanie, Noisettes este plină de surprize astăzi. Grupul a început ziua prin dezvăluirea unui nou videoclip pentru...

Închide