Urmărește-ne în Social Media

Macy Gray - Sugar Daddy

Macy Gray a revenit cu o piesă nouă, ce îmbină stilul clasic al artistei cu un sound modern, mai pop. ”Sugar Daddy” este noul ei single și vine acompaniat de un videoclip regizat de Christian Lamb în care Macy radiază. În clip apare și Evan Ross, fiul Dianei Ross.

”DAAAAA! Un videoclip cu mine și Evan Ross pentru noul meu single "Sugar Daddy"...disponibil pe piață! (...) E doar o ”degustare” a următorului meu album, ”Ruby”!”, a transmis Macy Gray fanilor de pretutindeni.

Piesa ”Sugar Daddy” este compusă de Macy în colaborare cu Tommy Brown, Tommy Parker și Meghan Trainor. Acesta este primul single extras de pe noul album al artistei, ”Ruby”. LP-ul va fi lansat toamna aceasta, la doi ani de la discul ei anterior, ”Stripped”.

În ce privește sound-ul noului album, Macy Gray a dezvăluit câteva detalii într-un interviu acordat recent revistei Billboard.

”Din punct de vedere sonic, este un album superb. Are tot felul de influențe. Sunt foarte multe instrumente live. Le-am mixat cu sample-uri. Ne-am distrat de minune. Este foarte diferit. În același timp, este un album excelent. Este foarte pop, de fapt. Este, totodată, apăsat și murdar. Va fi foarte R&B. Și știi cum e, când vine vorba de mine, e mereu și un element de jazz. Cu asta am crescut. De abia aștept să îl asculte toată lumea. Eu îl iubesc.”

Macy Gray este recunoscută pentru vocea regușită și stilul distinctiv de a interpreta, puternic influențat de Billie Holiday. Muzica sa este un mozaic de soul, hip-hop, R & B, funk și rock. A vândut peste 20 de milioane de albume la nivel internațonal, având în discografie 8 materiale de studio. Cariera i-a fost încununată cu un premiu Grammy și alte 5 nominalizări.

Macy Gray a susținut 4 concerte în România. Ultimul recital a avut loc în 2013 la Timișoara, în cadrul Festivalului JazzTM.

Comentarii