Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Gimnastică ritmică şi culoare în noul clip Bloc Party - VIDEOCLIP

Jocurile Olimpice 2012 sunt o adevărată sursă de inspiraţie pentru artişti. Bloc Party a lansat videoclipul noului single, Octopus, în care tinerele de gimnastică ritmică dau un plus piesei prin energie şi eleganţă în acelaşi timp.
Bloc Party - Octopus Video

Secvenţă clip Bloc Party - Octopus

Urmărește-ne pe

Jocurile Olimpice 2012 sunt o adevărată sursă de inspiraţie pentru artişti. Bloc Party a lansat videoclipul noului single, Octopus, în care tinerele de gimnastică ritmică dau un plus piesei prin energie şi eleganţă în acelaşi timp. (video mai jos)

Bloc Party - Octopus Video

Secvenţă clip Bloc Party - Octopus

Octopus a fost lansat pe 3 iulie şi este primul extras de pe noul album al trupei, Four. Materialul va fi disponibil de pe 20 august şi a fost produs de Alex Newport, cunoscut pentru colaborările cu Death Cab For Cutie şi The Mars Volta. Mai multe fragmente din piesele de pe disc puteţi asculta în trailerul de album.

Clip Oficial: Bloc Party - Octopus

Citește mai multe despre bloc party
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Macy Gray concertează iar la București

Macy Gray va concerta din nou pentru publicul român. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie la Sala Palatului și...

Închide