Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nou de la Noisettes: Clip şi single - VIDEOCLIP + AUDIO

Trupa din Marea Britanie, Noisettes este plină de surprize astăzi. Grupul a început ziua prin dezvăluirea unui nou videoclip pentru piesa Winner, pe care fanii o pot descărca gratuit de pe pagina oficială de Facebook a trupei.
Noisettes - That Girl Single

Noisettes - That Girl Single

Urmărește-ne pe

Trupa din Marea Britanie, Noisettes este plină de surprize astăzi. Grupul a început ziua prin dezvăluirea unui nou videoclip pentru piesa Winner, pe care fanii o pot descărca gratuit de pe pagina oficială de Facebook a trupei. (video mai jos)

Noisettes - That Girl Single

Noisettes - That Girl Single

Cântecul este dedicat echipei Marii Britanii la Jocurile Olimpice 2012 ce se desfăşoară la Londra între 27 iulie şi 12 august. De asemenea, formaţia a lansat online primul single oficial de pe viitorul album, Contact, programat pentru 27 august. Intitulat That Girl, single-ul poate fi ascultat mai jos.

Clip Oficial: Noisettes - Winner

Noisettes - That Girl

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert tribut A Vision of MERCURY la București

După succesul înregistrat show-ul A Vision of ELVIS, seria spectacolelor tribut continuă cu o reprezentație de acelaşi calibru, A Vision...

Închide