Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concert Bon Jovi- o categorie de tichete SOLD OUT!

Concertul Bon Jovi de pe 10 iulie înregistrează vânzări spectaculoase. La nici două săptămâni de la punerea în vânzare, tichetele la preţ promoţional au fost epuizate. Din cele peste 10.000... Continuare »
Bon Jovi

Bon Jovi

Concertul Bon Jovi de pe 10 iulie înregistrează vânzări spectaculoase. La nici două săptămâni de la punerea în vânzare, tichetele la preţ promoţional au fost epuizate.

Din cele peste 10.000 de bilete vândute până acum, 1500 sunt în Bulgaria, semn că fanii vecini aşteptau cu aceeaşi nerăbdare concertul. Pe lângă Bulgaria, s-au mai vândut bilete şi în Serbia, Ungaria şi Austria.

Cele 2000 de bilete la preţ promotional s-au terminat, iar în acest moment au fost puse în vânzare bilete la preţ normal pentru secţiunea de peluză.

D&D Entertainment, organizatorii evenimentului, apreciază că următoarea categorie SOLD OUT va fi Golden Circle (în fața scenei), deoarece mai sunt disponibile mai puțin 2000 de bilete.

Prețul tichetelor in funcție de categorie este: VIP - 479,3 lei; Tribuna - 372,8 lei; Golden Circle - 298,2 lei; Normal Circle - 186,4 lei; Peluză Parlament - 159,8 lei

Citește mai multe despre Bon Jovi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Skunk Anansie la București, pe 1 iulie!

Britanicii de la Skunk Anansie au anunțat pe site-ul lor că vor veni la București pe 1 iulie 2011 pentru...

Închide