Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Concert Bon Jovi- o categorie de tichete SOLD OUT!

Concertul Bon Jovi de pe 10 iulie înregistrează vânzări spectaculoase. La nici două săptămâni de la punerea în vânzare, tichetele la preţ promoţional au fost epuizate. Din cele peste 10.000... Continuare »
Bon Jovi

Bon Jovi

Concertul Bon Jovi de pe 10 iulie înregistrează vânzări spectaculoase. La nici două săptămâni de la punerea în vânzare, tichetele la preţ promoţional au fost epuizate.

Din cele peste 10.000 de bilete vândute până acum, 1500 sunt în Bulgaria, semn că fanii vecini aşteptau cu aceeaşi nerăbdare concertul. Pe lângă Bulgaria, s-au mai vândut bilete şi în Serbia, Ungaria şi Austria.

Cele 2000 de bilete la preţ promotional s-au terminat, iar în acest moment au fost puse în vânzare bilete la preţ normal pentru secţiunea de peluză.

D&D Entertainment, organizatorii evenimentului, apreciază că următoarea categorie SOLD OUT va fi Golden Circle (în fața scenei), deoarece mai sunt disponibile mai puțin 2000 de bilete.

Prețul tichetelor in funcție de categorie este: VIP - 479,3 lei; Tribuna - 372,8 lei; Golden Circle - 298,2 lei; Normal Circle - 186,4 lei; Peluză Parlament - 159,8 lei

Citește mai multe despre Bon Jovi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Skunk Anansie la București, pe 1 iulie!

Britanicii de la Skunk Anansie au anunțat pe site-ul lor că vor veni la București pe 1 iulie 2011 pentru...

Închide