Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică Jr. pe 7 și 8 martie – Te iubesc, femeie!

Publicat

pe

stefan_banica_jr
stefan_banica_jr

stefan_banica_jrȘtefan Bănică Jr. va susține două concerte pe 7 și 8 martie, la sala Circului Variete Globus din București începând cu 19.30.

Dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, concertele artistului vor aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Spectacolele pe care Ștefan le va susține în luna martie vor deveni tradiție așa cum au devenit în timp concertele sale de Crăciun, care, anul acesta împlinesc 10 ani de existență.

“Este un concert de suflet dedicat doamnelor și domnișoarelor. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, însă nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate și mi se pare fericită ocazia de a le cânta în acest context într-o variantă unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească.” – Ștefan Bănică Jr.

Biletele se găsesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Național București, stația de metrou Unirii 1, în rețelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și  online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro

Comentează

Trending