Urmărește-ne în Social Media

Wolf Alice - No Hard Feelings

Wolf Alice ne ajută să trecem mai ușor peste încheierea unei relații cu o piesă ce face apel la rațional, într-o situație guvernată în general de emoțional. "No Hard Feelings" anunță încheierea unui capitol și începutul altuia.

Se poate încheia o relație și fără resentimente? Da, ne spune Wolf Alice în versurile noului single "No Hard Feelings", și o face cu atâta convingere, încât spulberă în doar câteva minute sute, dacă nu chiar mii, de piese ce exploatează ego-ul rănit al celui părăsit.

"Am început să lucrez la piesa asta gândindu-mă să lansez un single destul de siropos, aproape în stil Motown, despre finalul unei relații, gândindu-mă: <<Ce sens are să te simți oribil din cauza asta?>>. Inițial era o piesă scurtă, pentru că o cântam foarte repede. Am încercat să o fac mai lungă, dar nu mai aveam alte cuvinte - deja spusesem tot ceea ce voiam să spun și nu voiam să stric ceva deja perfect adăugând ceva inutil. Așa că am hotărât să încetinim puțin ritmul, această variantă emoționându-mă mult mai puternic", a declarat vocalista Ellie Rowsell.

Melodia este lansată împreună cu un videoclip în regia lui Jordan Hemingway. Single-ul se va regăsi pe albumul "Blue Weekend", programat să apară pe 4 iunie.

 

Comentarii