Urmărește-ne în Social Media

Wolf Alice - Safe From Heartbreak (if you never fall in love)

Wolf Alice a găsit soluția pentru problemele în dragoste. Cu mult sarcasm, trupa concluzionează că nu vei mai suferi niciodată, dacă nu te mai îndrăgostești. "Safe From Heartbreak" (if you never fall in love) e balada perfectă pentru oamenii care au trecut prin decepții și simt nevoia de a se descărca.

Noul videoclip Wolf Alice este regizat de Jordan Hemingway, el semnând toate clipurile trupei de la debutul promovării celui mai recent album. Hemingway este un fotograf și videograf londonez ce a lucrat anterior cu Yves Tumor, realizând companii pentru Gucci și Nike.

Albumul "Blue Weekend", ce include noul single "Safe From Heartbreak (if you never fall in love)", a fost lansat pe 4 iunie. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, acesta fiind primul material discografic al formației care reușește să atingă această performanță.

"Ne-am pus tot sufletul în acest album și înseamnă enorm pentru noi faptul că vă place. Vă mulțumim pentru toate cuvintele frumoase și pentru tot sprijinul acordat. Vă iubim", apare pe site-ul oficial al trupei, Wolf Alice mulțumindu-le astfel celor care au ascultat noile piese și au contribuit la primul Number One al formației.

De pe albumul "Blue Weekend" au fost extrase și single-urile "No Hard Feelings" și "How Can I Make It OK?".

Tracklist "Blue Weekend" - Wolf Alice: 

 1. "The Beach"
 2. "Delicious Things"
 3. "Lipstick on the Glass"
 4. "Smile"
 5. "Safe from Heartbreak (If You Never Fall in Love)"
 6. "How Can I Make It OK?"
 7. "Play the Greatest Hits"
 8. "Feeling Myself"
 9. "The Last Man on Earth"
 10. "No Hard Feelings"
 11. "The Beach II"
Comentarii