Urmărește-ne în Social Media

TKS - Dacă Vii Azi

La mai bine de o lună de la lansarea variantei audio, The Kryptonite Sparks se întorc cu videoclipul piesei "Dacă Vii Azi", regizat de Norbert Fodor. Protagoniștii poveștii prezentate în clip sunt Patricia Suciu și Tong Antonio Pearl.

"Încă de la începutul verii, Norbert a venit cu propunerea de a produce un videoclip pentru unul din single-urile noastre. Știind cât de mișto sunt proiectele la care a mai lucrat el și crew-ul lui, a fost un moment de bucurie și am acceptat instant! A fost mai apoi un journey foarte interesant și challenging să setăm locațiile pentru filmare și să găsim actorii potriviți. Am avut o singură zi de filmare foaaarte lungă, dar a fost fun și mă simt norocos că am putut lucra cu o echipă așa de cool. All in all eu sunt over the moon cu produsul final și abia aștept să îl urmăriți și voi." - Rareș Diaconu

Clipul piesei "Dacă Vii Azi" este o alternativă la music video-urile românești, ce experimentează printr-un mix de formate: 16mm, digital anamorphic și fotografii 35mm.

"Dacă Vii Azi" este single-ul cu numărul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a cărui lansare e plănuită pentru 2022. A fost produs de The Kryptonite Sparks și înregistrat în propriul lor studio (The Kryptonite Sparks lil’ mansion), avându-l ca drums recording engineer pe Adrian Despot. Mix-ul a fost făcut de Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro).

Plini de energie pozitivă, speranțe mari și idei noi, Răzvan (chitară, voce), Rareș (voce, bas) și Răzvan (tobe, percuție) sunt influențați de curentele englezești ale anilor '70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.

Comentarii