Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

The Kryptonite Sparks - August (feat. Bianca Mihai)

The Kryptonite Sparks revine în atenția fanilor cu "August", o piesă în colaborare cu Bianca Mihai. Noua melodie se bucură de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Piesa "August" este gândită și compusă de membrii trupei The Kryptonite Sparks și înglobează o problematică serioasă. Versurile melodiei fac referire la mesajele pline de misoginism, corupția de minori și instigarea la pedofilie regăsite în multe piese din industria muzicală.

"August" este o colaborare cu Bianca Mihai, o voce tânără din industria muzicală. Cântăreața și-a făcut prezent talentul muzical în cadrul emisiunii X Factor 2020, unde a primit 3 DA din partea juraților.

The Kryptonite Sparks este power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, trupa recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

The Kryptonite Sparks a lansat "Entropica", un single nou de Crăciun - AUDIO

"Entropica" apare în continuarea seriei prin care The Kryptonite Sparks prezentă viziunea lor asupra cântecului de Crăciun. Noua melodie este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Kryptonite Sparks - Entropica
The Kryptonite Sparks - Entropica │ FOTO: captură YouTube

"După Noapte în Nord" și "Până Acasă la Ai Mei", "Entropica" vine cu sunete corale, orchestrale și descrie tot ce-i mai bun din perioada sărbătorilor de iarnă.

"Pentru noi e o perioadă importantă din an, una în care ne facem mereu timp să stăm alături de familie și să ne bucurăm de prezența celor dragi", au declarat The Kryptonite Sparks.

Ideea "Entropica" a venit prin 2020, membrii trupei au ținut multe din părți înregistrate chiar în demo-ul inițial. În completarea producției au venit inginerul de mix Ben Etter (Deerhunter) și Charlie Francis pe mastering. Melodia a fost înregistrată și produsă in-house, în The Kryptonite Sparks lil’ mansion, iar dacă ești super atent/ă poți să auzi pe fundal și pașii cățelului trupei, Nord.

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

AUDIO: The Kryptonite Sparks - Entropica

Citește în continuare

Trending