Urmărește-ne în Social Media

The Cranberries - Never Grow Old

Membrii trupei The Cranberries îi aduc un omagiu regretatei vocaliste Dolores O’Riordan prin lansarea unui nou videoclip, cu imagini din arhiva formației. Piesa readusă în atenția publicului se numește "Never Grow Old" și se regăsește pe albumul "Wake Up and Smell the Coffee".

Pe 6 septembrie, Dolores O’Riordan ar fi împlinit vârsta de 50 de ani. Pentru a-i marca ziua de naștere, membrii rămași în viață ai trupei The Cranberries au lansat un videoclip nostalgic pentru piesa "Never Grow Old", dorind astfel să-i aducă un omagiu regretatei vocaliste. Grupul a realizat, de asemenea un playlist special, cu piese in memoriam, selectate de prietenii apropiați ai artistei și familia sa.

"Pentru a celebra felul în care i-a inspirat pe cei din jur și bucuria pe care ea ne-a oferit-o, în ziua în care ar fi împlinit 50 de ani, colegii de trupă, prietenii și familia au realizat un nou playlist intitulat <<Remembering Dolores>>, care este acum disponibil pe toate platformele", a anunțat formația pe Facebook.

În noul videoclip al piesei "Never Grow Old", o vedem pe vocalista The Cranberries pozând alături de colegii de trupă sau acordând interviuri. Clipul se încheie într-o notă emoționantă, cu un fragment dintr-un interviu în care artista declară: "Știți, viața e scurtă, bucurați-vă de ea".

Pe 15 ianuarie 2018, lumea muzicii a pierdut-o pe solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan. Deși s-a speculat că aceasta s-ar fi sinucis, moartea artistei nu a fost plănuită, ci accidentală.

Născută pe 6 septembrie 1971 în Limerick (Irlanda), Dolores O’Riordan a devenit vocalista trupei "Cranberry Saw Us" în 1989, în urma unui anunț dat de frații Hogan în presa locală. Numele formației a fost schimbat ulterior în The Cranberries. Succesul internațional a venit în 1993, odată cu albumul de debut "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?", care a înregistrat vânzări de peste 40 de milioane de exemplare. Discul a inclus hituri ca "Linger", "Zombie" și "Salvation".

 

Comentarii