Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: St. Vincent - Masseduction

St. Vincent a lansat videoclipul piesei "Masseduction" fix în seara când a câştigat premiul Grammy pentru "Cea mai bună piesă rock" chiar pentru această melodie. Clipu său oficial este hipnotic şi apocaliptic. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Masseduction" a primit un moment special la Premiile Grammy 2019, fiind cântat de St. Vincent într-un mashup. În vreme ce artista din spatele acestui proiect muzical îşi etala talentul la chitară, Dua Lipa defila şi cânta piesa "One Kiss". La final a ieşit un hibrid dintre "Masseduction' şi "One Kiss", apreciat de public.

Annie Clark de la St. Vincent şi Dua Lipa au cântat pe un duet foarte senzual, înlănţuite provocator. Videoclipul cel nou începe cu 4 dansatori îmbrăcaţi în ceea ce am putea numi "culoarea cravatei lui Trump". În fundal tronează o fotografie cu o explozie nucleară. Artista apare pe ecran cu alura unui propovăduitor post apocaliptic, cu o serie de mâini mulate pe capul său.

Vibe-ul piesei aminteşte puternic de Prince şi de Janelle Monae, un fel de post-R&B dacă am inventa un gen muzical. Riff-urile destul de răguşite îi permit totuşi acestui single să intre lejer în categoria rock alternativ. Avem chiar şi un solo care ar face formaţii ca Muse sau Queens of the Stone Age mândre. "Masseduction" este şi numele albumului lansat de St. Vincent în 2017.

Annie Clark continuă să rămână o prezenţă inedită în rock-ul modern, sub bagheta lui Jack Antonoff în ultimii ani. Artista are la activ 5 albume cu această trupă, 6 dacă punem la socoteală şi "MassEducation". Aceasta este versiunea acustică regândită a lui "Masseduction". A debutat în toamna trecută şi a fost înregistrat cu pianistul Thomas Bartlett pe parcursul a două zile intense în studio.

St. Vincent este un act muzical activ din 2003, alter ego-ul artistei Annie Erin Clark. Muziciana de 36 de ani are studii muzicale, la Berklee College of Music. Îşi începea cariera ca membru al formaţiei The Polyphonic Spree. A fost de asemenea membru al formaţiei care a cântat cu Sufjan Stevens în turnee. Stilul său inedit a fost descris ca o combinaţie între soft rock, rock experimental, electropop, jazz şi art rock. Albumul de debut a fost "Marry Me" din 2007.

Albumul "St. Vincent" din 2014 i-a adus un premiu Grammy lui Annie în categoria "Cel mai bun album alternativ". A fost numit şi "Albumul anului 2014" de către The Guardian.

Citește mai multe despre St. Vincent
Videoclipuri cu St. Vincent
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE