Urmărește-ne în Social Media

Sore feat. Tudor (Fly Project) - Lasă-mă să-i spun

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat pe 3 noiembrie, chiar de ziua lor de naștere, piesa "Lasă-mă să-i spun", un single disco ce îndeamnă la dans, distracție și sinceritate în relații.

Cu o dublă provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, și una umană, de a spune ce simți, indiferent cât este de neplăcut, pe note vesele, Sore aduce soare și entuziasm cu noua sa piesă, "Lasă-mă să-i spun".

"Îmi doresc ca toată lumea să danseze când aude "Lasă-mă să-i spun", indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesa e tare, dansez și dimineața, când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Așa că îi incurajez pe toți cei care o ascultă să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite", declară Sore.

Sore și Tudor de la Fly Project au găsit formula ideală atât în muzică, cât și în viață, de a spune lucruri categorice cu zâmbetul pe buze.

Sore: "Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur"

"Am ales pentru piesa noastra un subiect controversat, dar atât de des întâlnit în viață: cum să spui cuiva că vrei să vă desparțiți și totuși să-ți fie bine și să fii cu zâmbetul pe buze? Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi ca o eliberare care ne va face să ne simțim bine, asumați, din nou "noi", așa cum suntem cu adevărat", explică Sore esența noii sale piese.

Obișnuit să dea startul celor mai tari petreceri, în țară și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, și să nu lase oamenii să stea jos la concertele Fly Project, Tudor a simțit din prima că direcția piesei este una bună, că îți vine să o fredonezi și să dansezi de la prima ascultare.

"M-a sunat Sore într-o zi și mi-a zis că ar vrea să facem o piesă împreună. Mi s-a părut o idee faină. Sore este un artist și un om foarte mișto, așa că am zis “da”. Am lucrat la piesă alături de echipa de la Hahaha și pot spune că sunt foarte mulțumit de ce a ieșit. Este altceva față de ce am făcut până acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult. It’s different.. I love it!"

Cu muzica scrisă de Sore, Florian Rus, Tudor Ionescu, Șerban Cazan, Gabriel Stanoiu, versurile compuse de Sore alături de Florian Rus, producția muzicală și mix-masterul făcute de Șerban Cazan alături de Gabriel Stănoiu, piesa "Lasă-mă să-ți spun" are regia videoclipului și styling-ul semnate de Sore.

Comentarii