Urmărește-ne în Social Media

Fly Project - Morenita

Fly Project a lansat piesa "Morenita", un mix de ritm, senzualitate și culoare, evidențiat perfect printr-un videoclip regizat de Alex Ceaușu. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Videoclipul piesei "Morenita" este o trecere dinamică între dans, atmosferă de petrecere și momente intime, mișcări senzuale între Tudor și o dansatoare provocatoare, de origine cubaneză.

"Piesa asta este cea mai sexy piesă Fly Project de până acum. Și nu mă refer la clip, ci la piesă în sine. Eu așa o simt, o piesă care nu te poate lăsa indiferent. După cum am mai zis, nu pot schimba lumea, dar o pot face să danseze.

Dansatoarea alături de care am filmat a fost exact întruchiparea Morenitei pe care ne-am imaginat-o noi în piesă, cea care simte muzica și atrage prin întreaga ei prezență. Eneris este dansatoare profesionistă și coregraf, are dansul în sânge, a încercat chiar să mă învețe și pe mine, dar ne-am amuzat amandoi și am preferat să danseze mai mult ea", a declarat Tudor Ionescu.

Virală în toată lumea, muzica Fly Project strânge miliarde de vizualizări cu un ritm molipsitor, plin de energie și de emoție în egală măsură.

Comentarii