Urmărește-ne în Social Media

Fly Project - Puerto Rico

Fly Project a lansat piesa "Puerto Rico" alături de un videoclip exotic, filmat în Republica Dominicană. Este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Tudor Ionescu (Fly Project) și regizorul Alex Ceaușu au profitat de timp și au luat cele mai frumoase cadre, dimineața, seara, chiar și în timpul unei furtuni, ale cărei fulgere sunt surprinse la finalul clipului.

"Am trăit cele mai fierbinți și mai umede zile, peste 45 de grade și umiditate de 98%, ceea ce făcea să fim uzi instantaneu, imediat cum ieșeam afară. Nu am filmat în Puerto Rico, chiar dacă piesa poartă acest nume, pentru că piesa <<Puerto Rico>> reprezintă o stare, nu un loc anume, pentru că e momentul acela în care timpul se oprește în loc și te bucuri de persoana iubită, trăiești alături de ea lucruri simple, dar atât de frumoase, care se transformă în emoții și amintiri. Sunt locuri în lumea asta pe care noi le considerăm exotice, scumpe, greu de accesat (și sunt, din cauza distanței și a costurilor transportului), însă viața oamenilor de acolo este foarte simplă, izbitor de simplă aș spune, se bucură de orice au și de orice fac, oricât de mărunt ar fi acel lucru", a spus Tudor.

Pe solistul Fly Project l-au cucerit niște copii și familii din zona unde au filmat în Dominicană, au venit și au întrebat dacă se pot uita, s-au bucurat de muzică, au dansat și s-au distrat cu ei, iar după doar câteva clipe fredonau piesa.

"M-a impresionat cât de atenți au fost la tot ce se întâmpla, cât de implicați au fost în experiența pe care o trăiau și cât de repede au învățat piesa, era bucurie pură. Asta am simțit și eu alături de ei, totul a fost spontan. La fel a fost și cadrul cu câinele care a intrat în cadru cât filmam și a vrut să se joace cu mine, totul a venit natural", a adăugat artistul.

Comentarii