Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Sevdaliza - Joanna

Artista iranian-olandeză a lansat o nouă piesă, "Joanna". Single-ul emoționant se va regăsi pe viitorul material discografic, ce va fi lansat la sfârșitul acestei veri. Te invităm să îl asculți.

Compusă de Joel Dieleman, Mucky și Sevdaliza, piesa are o partitură "simplistă". O chitară acustică dă startul măsurilor, apoi scurte înflorituri electronice accentuează sfârșitul frazelor. Vocea cântăreței trece la rândul său de la momente șoptite, la un vibrato tulburător. Cu toate acestea, melodicitatea accentuează exact cum trebuie mesajul piesei, iar versurile prind mai multă însemnătate pe fundalul acestui instrumental.

"<<Joanna>> surprinde povestea universală a iubirii neîmpărtășite. Este o reflexie a suferinței insuportabile care se târăște în viețile noastre sub diferite forme. <<Joanna>> este genul de dragoste care a iubit profund și s-a pierdut profund. Genul de iubire care nu moare. Genul de iubire care este ascunsă într-un loc secret, flămând, amețitor și rănit. Nu trebuie să îți faci niciodată griji dacă se termină. <<Joanna>> are un potențial nesfârșit de a trăi mai departe. Unii norocoși vor fi capabili să o trăiască. Unii norocoși vor putea scăpa de ea", a spus Sevdaliza despre noua piesă. 

Vizualul care însoțește melodia a fost gândit și realizat de Sevdaliza și Marlou Fernanda. Acesta o prezintă pe artistă în două ipostaze. Pe de o parte, este o imagine "pură", în care este arătat bustul cântăreței, cu pielea albă și chip expresiv, purtând o plasă pentru perucă. Pe de altă parte, este ilustrată Sevdaliza purtând aripi negre și părul lung îi înrămează, iar o șuviță de sânge i se ivește pe față.

Cu toate că viitorul album nu are un titlu oficial sau o dată exactă de lansare, se așteaptă ca într-o lună sau două să fie livrat publicului. Anterior, Sevdaliza a lansat single-urile "Lamp Lady" și "Oh My God".

Citește mai multe despre Sevdaliza
Videoclipuri cu Sevdaliza
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE