Urmărește-ne în Social Media

rareș - De la zero

În noua sa piesă, "De la zero", rareș vine cu optimismul de care ai nevoie în viața ta, dacă ești la început de drum și totul pare în zadar și încețoșat, atunci când nu ai experiență. Videoclip disponibil în articol.

"De la zero" a fost compusă de Cezar Gună, rareș, Alecsa și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-a ocupat și de producție. Piesa face parte din campania de angajare McDonalds România.

"Ai nevoie de multă încredere în tine atunci când ești la început de drum, o știu din proprie experiență. Cântecul ăsta ar trebui să vină în ajutorul vostru măcar 1% și să răsune în mintea voastră atunci când aveți dubii că nu sunteți în stare de ceva", a declarat rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest.

Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. Artistul a jucat în pelicula "Romina VTM" și a lansat colaborări muzicale cu Bogdan DLP și Nicole Cherry realizate pentru coloana sonoră. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa "Sâmbătă seară" reprezintă un real succes, ajungând pe locul 1 în topul căutărilor Shazam și pe locul 2 în Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio.

Comentarii