Urmărește-ne în Social Media

rareș - Jumătate

"Jumătate" este o scrisoare deschisă pe care rareș a ales să o transmită cu sinceritate și emoție în acorduri și versuri. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Piesa a fost scrisă de Adi Istrate, rareș, Ștefan Ioniță și Mario Morar, iar producția a fost realizată de cei doi din urmă. "Jumătate" este despre iubire, conexiune, despre despre acea persoană care vine în completarea noastră.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Melodia "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul #2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards.

rareș a interpretat rolul principal în pelicula "Romina VTM" și a realizat o serie de colaborări muzicale pentru coloana sonoră a acesteia. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO pentru piesa "Sâmbătă seară" a fost un real succes, atingând locul 1 în topul căutărilor Shazam și stând, pentru 13 săptămâni în Top 10 Media Forest, cu peak position #2. Recent, rareș a colaborat cu JUNO pentru piesa "Foc", cu Olivia Addams pentru "Of Corso", cu Ștefan Costea pentru "123 (Ultimul dans)" și cu Eva Timush pentru "Te-am sunat".

Comentarii