Urmărește-ne în Social Media

rareș - La tine și la bani 2

rareș duce petrecerea la un alt nivel cu "La tine și la bani 2", o continuare a piesei "La tine și la bani". Urmărește videoclipul muzical.

Cu versuri pline de energie și un beat care te prinde de la primul acord, rareș reușește din nou să creeze o atmosferă vibrantă și să transporte ascultătorul într-o lume a distracției și a dansului.

"La tine și la bani 2" a fost scrisă de Cătălin Stănciulescu, Adi Istrate, Rareș Mariș și produsă de Costel Dominteanu (DOMINO) și Alex Basalic.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Melodia "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio.

rareș a interpretat rolul principal în pelicula "Romina VTM" și a realizat o serie de colaborări muzicale pentru coloana sonoră a acesteia. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO pentru piesa "Sâmbătă seară" a fost un real succes, atingând locul 1 în topul căutărilor Shazam și stând, pentru 13 săptămâni în Top 10 Media Forest, cu peak position #2. Recent, rareș a colaborat cu MIRA pentru piesa "Să fii tu".

Comentarii