Urmărește-ne în Social Media

Prima Dragoste - Din partea ta

Alexandra Cebotar, o artistă din Chișinău cu numele de scenă Prima Dragoste, lansează videoclipul piesei ”Din partea ta”. Melodia este compusă de artista în vârstă de doar 19 ani.

"Cu o seară înainte de a scrie piesa "Din partea ta", am trecut printr-o întâmplare nu tocmai plăcută cu prima mea dragoste. A doua zi eram distrusă, nu m-am ridicat din pat decât să iau chitara și să scriu cântecul acesta. Înainte de asta am avut o jumătate de an în care nu am putut să scriu nimic. Am crezut că, gata, acela este momentul în care cariera mea a ajuns la final.

În piesă, spun în mod ironic "ce frumos din partea ta". Fiecare percepe prima dragoste așa cum vrea. Pentru cineva este prima persoană, dar pentru altcineva poate este un cântec, o jucărie, un câine", spune Alexandra Cebotar despre noua ei piesă.

Alexandra Cebotar este o tânără artistă de 19 ani, din Chișinău, cu vise mari, cu un zâmbet larg și cu un scop precis: muzica ei să ajungă la inimile oamenilor. Cântăreață și compozitoare, Prima Dragoste a câștigat numeroase trofee la diferite concursuri muzicale. Artista a studiat vioara și pianul la Liceul de Muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișinău și, până în clasa a II-a, a luat cursuri de balet și de dans sportiv.

Atunci când vine vorba despre procesul de creație al pieselor, Prima Dragoste se inspiră din propriile trăiri, emoții, experiențe și dezamăgiri. La fel ca în cazul piesei lansate astăzi, primul cântec al Alexandrei Cebotar, "Scrisoare", este compus în urma unei decepții în dragoste, din perioada liceului.

Comentarii