Urmărește-ne în Social Media

Prima Dragoste - Dezbrăcată de greșeli

Prima Dragoste a lansat videoclipul piesei "Dezbrăcată de greșeli", o melodie despre prima lecție învățată după o relație toxică. Piesa este compusă de artistă împreună cu Costin Bodea.

O melodie inspirată din durerea prin care a trecut din cauza unei decepții în dragoste, "Dezbrăcată de greșeli" este despre puterea care rămâne după ce învățăm să ne "dezbrăcăm" de greșeli și regretul pe care ele îl cară. Cu piesa "Dezbrăcată de greșeli" va debuta și primul EP al artistei, "Epigraf", EP care reprezintă o radiografie a maturizării Alexandrei Cebotar și a emoțiilor ei. EP-ul cuprinde 5 piese, 5 etape ale transformării unei inimi.

"Piesa este despre unul din momentele prin care am trecut după o despărțire. Ieri te-am urât, azi nu-mi pasă, mâine te caut... "Dezbrăcată de greșeli" este și primul single de pe EP-ul "Epigraf", material care o să apară la finalul lunii aprilie. "Epigraf" reprezintă temelia carierei mele muzicale și totodată o primă fază a maturizării mele ca artist", a declarat Prima Dragoste.

Alexandra Cebotar este o tânără artistă de 19 ani, din Chișinău, cu vise mari, cu un zâmbet larg și cu un scop precis: muzica ei să ajungă la inimile oamenilor. Cântăreață și compozitoare, Prima Dragoste a câștigat numeroase trofee la diferite concursuri muzicale. Artista a studiat vioara și pianul la Liceul de Muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișinău și, până în clasa a II-a, a luat cursuri de balet și de dans sportiv.

Atunci când vine vorba despre procesul de creație al pieselor, Prima Dragoste se inspiră din propriile trăiri, emoții, experiențe și dezamăgiri. La fel ca în cazul piesei lansate astăzi, primul cântec al Alexandrei Cebotar, "Scrisoare", este compus în urma unei decepții în dragoste, din perioada liceului.

Comentarii