Urmărește-ne în Social Media

MIRA - Dragă Moșule (Special Guest: Mama)

MIRA a lansat videoclipul piesei "Dragă Moșule", o colaborare specială cântată împreună cu mama sa. Materialul vizual înglobează frumusețea Crăciunului sărbătorit în familie. Te invităm să îl urmărești.

În urmă cu câteva săptămâni, MIRA dădea startul sărbătorilor de iarnă cu piesa "Dragă Moșule". Compus de MIRA și Bianca Dragomir, single-ul vorbește despre importanța familiei și a celor dragi, alături de care ne formăm cele mai frumoase amintiri.

Ca povestea piesei să fie completă, MIRA a lansat și un videoclip oficial, regizat de Frnk. Clipul prezintă scene festive, de la bradul frumos împodobit, la masa de Crăciun, încărcată cu sarmale și cozonac.

"Încă puțin și vin sărbătorileeee. Așteptam părerile voastre. Sunt tare fericită că am făcut prima colaborare alături de mama mea. Va dați seama ce mult înseamnă pentru noi această melodie și sperăm să vă aducă și vouă un mic zâmbet pe față", a declarat MIRA.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar anul acesta a lansat primul său album din carieră pe care se regăsesc piese precum "Zero absolut", "Învață-mă", "De ce", "Plus și minus" și "O privire".

Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă", "Ce-o fi o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), "Vina", "Uit de tine", "Inimă nebună", "Maracas" (alături de Lino), dar și "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii