Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Fast Car (cover Tracy Chapman)

Passenger a înregistrat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul lui Tracy Chapman, ”Fast Car”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat și editat de YOUSEF.

”Bună tuturor!

Unii dintre voi știu că în ultimul an am tot publicat clipuri în fiecare duminică seara - în mare, am înregistrat diverse cover-uri după piesele noastre favorite și am filmat apoi clipuri în locații ciudate și frumoase de peste tot din lume. (...)

Acesta este un nou cover, pe care l-am cântat cam la toate concertele și festivalurile de vara asta....e fără îndoială una dintre piesele mele favorite din toate timpurile. Are o poveste atât de frumoasă și înduioșătoare. Îmi amintesc de adolescență, când îl ascultam pe Tracy Chapman și mă simțeam atât de inspirat. Îmi doream să iau chitara și să învăț să spun povești într-un mod asemănător”, a declarat Passenger.

Anul trecut, Passenger a lansat discul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Materialul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii