Urmărește-ne în Social Media

Manuel Riva x IRAIDA - Modern Love

Manuel Riva și IRAIDA lansează ”Modern Love”, o piesă emoționantă, alături de un videoclip cinematic și grăitor pentru mesajul transmis. Noul single face o radiografie exactă a ceea ce avem nevoie în viața noastră - un aer proaspăt, care să ne inspire și să aducă ce ne dorim cel mai mult: starea de liniște pe care o căutăm cu toții.

""Modern Love" este un vis devenit realitate. Piesa a fost creată într-una dintre cele mai intense sesiuni de studio la care am participat vreodată. Împreună cu IRAIDA și Achi am creat atunci o atmosferă pe care sunt sigur că nu o vom uita niciodată.

Sper că atunci când ascultați "Modern Love" să simțiți și voi emoțiile prin care am trecut. Echipele NGM Creative și Lucas Art Film au transformat totul într-o experiență audio-vizuală magică.

"Modern Love" este primul single de pe albumul care se va lansa în prima parte a lui 2022, album la care am avut șansa să lucrez cu unii dintre cei mai buni writeri din lume și pe care abia aștept să îl ascutați.", spune Manuel Riva.

IRAIDA: "Piesa "Modern Love" vorbește despre dragostea modernă ca fiind un virus ce poate distruge tot ceea ce am ajuns să fim"

Piesa "Modern Love" este compusă de Manuel Riva și IRAIDA poate fi ascultată pe toată platformele digitale. Pentru videoclip, cei doi au colaboarat cu NGM Creative și Lucas Art Film, care, potrivit Iraidei, au făcut o treabă excelentă, captând perfect mesajul piesei.

"Dragostea e un fenomen din care nu toată lumea poate gusta. În timp, a căpătat o formă greu de atins și extrem de modificată față de realul sentiment. Prea puțin norocoși, oamenii ce n-au avut șansa să simtă dragostea reală, sau au pierdut-o, nu se regăsesc în ceea ce a tranzitat iubirea. Piesa "Modern Love" vorbește despre toate acestea, vorbește despre dragostea modernă ca fiind un virus ce poate distruge tot ceea ce am ajuns să fim.

Împreună cu Achi și Manuel Riva, am compus piesa "Modern Love", care pe mine încă mă ia și mă poartă prin diverse stări la aproape un an de când a luat viață. Țin minte că sesiunea în care s-a născut "Modern Love" începuse normal, ca oricare alta, și s-a terminat cu oameni venind și băgând nasul pe ușă să vadă "ce se întâmplă" și ce-i cu melodia asta. În momentul în care am primit scriptul de la NGM pentru videoclipul piesei, am simțit că totu-i complet.

A fost una dintre cele mai tari filmări la care am luat parte până acum, iar rezultatul final este pe măsură. Ador videoclipul și faptul că este extensia reală a piesei", adaugă IRAIDA.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

De Revelion 2022, Carla's Dreams, Puya și Manuel Riva vor concerta la evenimentul organizat de Primăria Sectorului 3

În absența unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, bucureștenii pot participa la evenimentul în aer liber organizat în Sectorul 3. În Parcul Titan sunt programate concerte Carla's Dreams, Puya și Manuel Riva, alături de proiecții cu efecte vizuale și focuri de artificii.

Publicat

pe

Extras din afisul Revelionului 2022 organizat de Primăria Sectorului 3
Extras din afisul Revelionului 2022 organizat de Primăria Sectorului 3

Dacă Piața Constituției va rămâne tăcută cu prilejul trecerii în noul an (conform datelor de până acum), Parcul Titan din Sectorul 3 va fi animat de evenimentul tradițional de Revelion. Primăria Sectorului 3 continuă tradiția începută în 2012. REVELIONUL 2022 se va desfășura sub titulatura "Speranță, din 3", având deviza: Sperăm, visăm, zâmbim!

Intrarea la eveniment va fi gratuită, iar purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata acestuia.

Programul artistic va începe la ora 22:00. Concertele vor avea loc pe scena amplasată lângă statuia Calul Titanilor (acces din bulevardul Liviu Rebreanu). Spectacolul multimedia de 30 de minute va fi organizat pe lacul IOR, putând fi urmărit din mai multe puncte din jurul acestuia.

Program concerte Revelion 2022 - Speranță, din 3

Pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor, DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva, artist ce a figurat în celebrul clasament american Billboard, va da startul programului artistic. Acesta va continua cu concertele susținute de Puya și Carla's Dreams, care vor fi urmate de un show multimedia, cu durata de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul Lacului IOR, la miezul nopții. Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta nopții este spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și video-proiecție, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială și un obiectiv bine definit: satisfacția privitorului, emoția spectatorului.

Harta Revelion 2022 - Sector 3

Harta Revelion 2022 - Sector 3

"Evenimentul se dorește a reprezenta o platformă de experimentare, prin diverse forme de exprimare artistică, a solidarității interumane, dincolo de izolare și dezbinare, dar și o celebrare a vieții, a prieteniei și a relațiilor sociale, atât de greu încercate o lungă perioadă de timp.

Pandemia ne-a demonstrat că indiferent de naționalitate, etnie sau rasă, de continent sau regim politic, toți oamenii planetei au aceleași amenințări, aceleași probleme și că doar împreună pot reuși. Pandemia a fost o lecție de responsabilitate, empatie și civilizație, și nu în ultimul rând, un catalizator al responsabilității și speranței. În ciuda încercărilor de divizare, contrar nevoii de distanțare, oamenii au reușit, împreună, să reziste unei amenințări globale. Umanitatea a înțeles, încă o dată, că mereu există o cale de a merge înainte; oamenii au înțeles că au forța de a se adapta și poate chiar de a deveni mai buni în urma provocărilor cărora le-au făcut față. Așadar, celebrarea rezilienței de care oamenii au dat dovadă este tema evenimentului dedicat Revelionului 2022, organizat de Primăria Sectorului 3 - Speranță, din 3.", transmit organizatorii.

Primăria Sectorului 3 anunță de asemenea, că evenimentul a fost conceput astfel încât participanții să poată petrece Revelionul împreună în condiții de siguranță sanitară, specifice perioadei pe care o traversăm.

Citește în continuare

Industria muzicala

Ce artişti români au intrat în top 200 Shazam România şi Bulgaria în 2021

La final de an se numără ascultările, stream-urile şi vânzările de albume şi single-uri ale artiştilor din toată lumea, dar mai este un metric important apărut în ultimii ani. E vorba despre topul Shazam, care indica cele mai căutate piese dintr-un anumit an. Ei bine, acum aflaţi ce artişti români au intrat în top 200 atât în ţara noastră, cât şi în Bulgaria. Atenţie, topurile din articol se aplică în perioada finalului de an 2021.

Publicat

pe

Shazam cumparat de Apple aprobare UE
Shazam cumparat de Apple aprobare UE

Pe locul întâi se află Manuel Riva feat IRAIDA, cu piesa "Modern Love", care s-au menţinut de cel puţin 3 săptămâni pe locul 1 în top 200 Shazam, atât în România, cât şi în Bulgaria. Pe locul 3 o găsim pe INNA cu piesa "UP", iar pe 5 este Andia cu "Sfârşitul lumii". În cazul în care vă întrebaţi ce e cu acest salt de poziţii (plus poziţii lipsă), sunt incluşi şi artişti străini în top.

În top 200 se mai află şi Spike cu noua piesă "Zeu", dar şi Irina Rimes, Alina Eremia, AMI, Roxen, Feli, NANE, Carla's Dreams şi mulţi alţii. Iată ce spune Manuel Riva despre piesa "Modern Love":

Piesa a fost creată într-una dintre cele mai intense sesiuni de studio la care am participat până acum. Împreună cu IRAIDA și Achi am creat o atmosferă pe care sunt sigur că nu o vom uita niciodată.Sper că, atunci când ascultați piesa, să simțiți și voi emoțiile prin care am trecut. Modern Love este primul single de pe albumul care se va lansa în prima parte a anului 2022, album la care am avut șansa să lucrez cu unii dintre cei mai buni writeri din lume și pe care abia aștept să îl ascultați.

La rândul său, IRAIDA susține că piesa "Modern Love" vorbește despre o dragoste specială, pe care nu toată lumea reușește să o întâlnească de-a lungul timpului:

Dragostea e un fenomen din care nu toată lumea poate gusta. În timp, a căpătat o formă greu de atins și extrem de modificată față de sentimentul real. Modern Love vorbește despre toate acestea, vorbește despre dragostea modernă, ca fiind un virus ce poate distruge tot ceea ce am ajuns să fim.

Iată cum arata şi lista de artişti români în Top 200 Shazam România:

1 – Manuel Riva feat IRAIDA – Modern Love
3 – INNA – UP
5 – Andia – Sfârșitul lumii
7 – Matteo & Theo Rose – Copacul
8 – Spike – Zeu
10 – Kiss FM All Stars – Acasă de Crăciun
11 – Irina Rimes & Grasu XXL – Pentru totdeauna
14 – Alina Eremia – Cerul Roșu
15 – Robert Georgescu & WHITE Feat. Gabriela Marin – Te-aș fi iubit
16 – Ioana Ignat & Edward Sanda – Dacă tu nu ai fi
29 – Florian Rus – Pură ficțiune
31 – Juno & Raluka – Două inimi
33 – Puya & Eugenia Nicolae – Lie
36 – AMI – Fluturi
41 – Roxen – Inimă Nu Fi De Piatră
52 – Roxen & Nane – Strada Ta
54 – Feli – Adu-Ți Aminte
56 – Bitza & Tata Vlad – Mama spunea
72 – Florian Rus & Jo – Dacă M-ai Iubit Cândva
73 – Carla's Dreams & EMMA – N-Aud
74 – NANE Feat. The Motans – 03:00 AM
75 – MIRA & Mario Fresh – Deziubește-mă
77 – INNA & Sean Paul – UP
83 – Vali Sterian & Voltaj – Anotimpuri
93 – Ștefan Bănică & Lavinia – Crăciunul, vine Crăciunul!
94 – Fly Project – En Vogue
100 – Amedeo & Oana Marinescu – Ard Tot
107 – Jador, Serena & Andrei Bănuță – Mon Ami (#RaTaTa) (Remix)
110 – RANDI & Roxen – Dincolo De Marte
117 – ADDA – Să nu-mi iei trandafiri
125 – Serena & Andrei Bănuță – Mon ami (#Ratata) ( Johhny MadeThis Remix)
126 – Sore & Adrian Sînă – Inimă albastră
131 – Killa Fonic – Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea
136 – Deliric & Silent Strike – În Jurul Soarelui
139 – Alexandra Stan - Tokyo
143 – AMI – Dulce Simfonie
150 – Lil Tayer Feat YNY Sebi – Fata Buna
151 – Puya – Undeva-N Balkani (Somewhere In The Balkans)
156 – Serena & Andrei Bănuță – Mon ami (#Ratata)
157 – Connect-R & Smiley – Rita
159 – Matteo, Serena & Gabi Bagu Feat Mattman All Stars – Dar Am
169 – EMMA – Sufletu' Imun
173 – Andia – Mi-e dor
187 – Fly Project – Musica
189 – Keo Feat Alexandra Ungureanu – Cel Mai Frumos Cadou
191 – Johny Romano – Na Janau
199 – DJ Project & MIRA – Cheia Inimii Mele

Şi aceasta este lista apariţiilor de artişti români din Top 200 Shazam Bulgaria:

1 – Manuel Riva Feat IRAIDA – Modern Love
2 – INNA – Up
3 – Irina Rimes & Jah Khalib - Навсегда
18 – AKCENT Feat Sandra N – Boracay
19 – Minelli – Nothing Hurts
38 – Antonia, Pitt Leffer & Guilty Pleasure – Benny Hana
71 – Minelli – Rampampam
94 – INNA & Sean Paul – UP

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5