Urmărește-ne în Social Media

Jack White - Taking Me Back

Jack White a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Taking Me Back”, de pe coloana sonoră a jocului Call of Duty. Scuturându-se de pandemie, Jack White pare mai dornic ca niciodată să-și exorcizeze riff-urile ce i-au populat mintea în carantină, vizualul complimentând explozivitatea piesei.

Jack White ne duce înainte, chiar dacă noua sa piesă se numește "Taking Me Back". Noul single al artistului e un pas către o galaxie pe care numai White o cunoaște, sound-ul chitarei sale fiind inconfundabil. Piesa a fost produsă de muzician, tot el fiind omul-orchestră, cântând la toate instrumentele pe care le auzim. Melodia a fost înregistrată la cea de-a doua lui casă, respectiv la Third Man Studios din Nashville.

Odată cu acest nou videoclip lansat pentru piesa "Taking Me Back", artistul anunță și două noi albume de studio - "Fear of the Dawn" și "Entering Heaven Alive". Primul dintre ele, "Fear of the Dawn", apare pe 8 aprilie 2022, iar "Entering Heaven Alive" pe 22 iulie. Ambele materiale vor fi lansate prin intermediul casei sale de discuri, Third Man Records. 

Într-un interviu acordat recent pentru The Times, Jack White a vorbit despre faptul că se simte "speriat și confuz" dacă nu există "un zbucium" în viața sa, astfel explicându-se lansarea neașteptată a două albume în decurs de câteva luni.

"Am un fel de boală și nu știu de unde a plecat totul, dar dacă nu există niciun zbucium în viața mea mă sunt speriat și confuz. Dacă nu fac artă, într-un mod sau altul, încep să mă îngrijorez. Aș vrea să înțeleg exact de ce am nevoie de asta. Nu pot să scap de sentimentul ăsta."

Comentarii