Urmărește-ne în Social Media

Jack White - Taking Me Back

Jack White a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Taking Me Back”, de pe coloana sonoră a jocului Call of Duty. Scuturându-se de pandemie, Jack White pare mai dornic ca niciodată să-și exorcizeze riff-urile ce i-au populat mintea în carantină, vizualul complimentând explozivitatea piesei.

Jack White ne duce înainte, chiar dacă noua sa piesă se numește "Taking Me Back". Noul single al artistului e un pas către o galaxie pe care numai White o cunoaște, sound-ul chitarei sale fiind inconfundabil. Piesa a fost produsă de muzician, tot el fiind omul-orchestră, cântând la toate instrumentele pe care le auzim. Melodia a fost înregistrată la cea de-a doua lui casă, respectiv la Third Man Studios din Nashville.

Odată cu acest nou videoclip lansat pentru piesa "Taking Me Back", artistul anunță și două noi albume de studio - "Fear of the Dawn" și "Entering Heaven Alive". Primul dintre ele, "Fear of the Dawn", apare pe 8 aprilie 2022, iar "Entering Heaven Alive" pe 22 iulie. Ambele materiale vor fi lansate prin intermediul casei sale de discuri, Third Man Records. 

Într-un interviu acordat recent pentru The Times, Jack White a vorbit despre faptul că se simte "speriat și confuz" dacă nu există "un zbucium" în viața sa, astfel explicându-se lansarea neașteptată a două albume în decurs de câteva luni.

"Am un fel de boală și nu știu de unde a plecat totul, dar dacă nu există niciun zbucium în viața mea mă sunt speriat și confuz. Dacă nu fac artă, într-un mod sau altul, încep să mă îngrijorez. Aș vrea să înțeleg exact de ce am nevoie de asta. Nu pot să scap de sentimentul ăsta."

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5