Urmărește-ne în Social Media

Jack White - If I Die Tomorrow

Jack White ne introduce într-o poveste western cu noul său videoclip, ”If I Die Tomorrow”. Noua baladă rock a muzicianului promite să intre în lista pieselor de colecție ce-i poartă semnătura, având coordonatele necesare pentru o coloană sonoră a la Tarantino.

Cu un videoclip regizat de Brantley Gutierrez, Jack White reușește încă o dată să fie articulat și tulburător. Iscusința lui de a scrie muzică pare să fie într-o continuă evoluție, noua piesă "If I Die Tomorrow" fiind încă un exemplu de introspecție cu inserții filozofice.

Melodia se va regăsi pe viitorul album de studio al lui Jack White, "Entering Heaven Alive". Materialul va fi lansat pe 22 iulie, pe acest disc fiind incluse și single-urile recent lansate, "Love Is Selfish" și "Taking Me Back".

Tracklist "Entering Heaven Alive":

 1. A Tip From You To Me
 2. All Along The Way
 3. Help Me Along
 4. Love Is Selfish
 5. I’ve Got You Surrounded (With My Love)
 6. Queen of The Bees
 7. A Tree On Fire From Within
 8. If I Die Tomorrow
 9. Please God, Don’t Tell Anyone
 10. A Madman From Manhattan
 11. Taking Me Back (Gently)

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone,Jack White este un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut "Blunderbuss" a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria "Albumul Anului" în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

Comentarii