Urmărește-ne în Social Media

Jack White - Love Is Selfish

Jack White a lansat "Love Is Selfish", melodie extrasă de pe viitorul său album acustic, "Entering Heaven Alive". Piesa este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l vizionezi în articol.

Jack White se pregătește să lanseze două noi albume în lunile următoare: un disc pur rock numit "Fear of the Dawn" și un LP acustic intitulat "Entering Heaven Alive". Muzicianul le prezintă fanilor prima piesă de pe cel din urmă album. "Love Is Selfish" este o baladă melancolică, compusă de Jack White, ce vorbește despre complexa și, uneori, încâlcita iubire.

Discul "Fear of the Dawn" - cu care White ne-a făcut cunoștință odată cu piesa "Taking Me Back" - va fi lansat pe 8 aprilie. "Entering Heaven Alive" sosește pe 22 iulie.

Pentru a promova ambele albume, White va pleca într-un turneu amplu, începând din luna aprilie. Cuprinzând aproape 60 de concerte, turneul, intitulat "Supply Chain Issues Tour" va poposi în orașe din SUA, Canada, Marea Britanie și Europa.

Tracklist "Entering Heaven Alive":

 1. A Tip From You To Me
 2. All Along The Way
 3. Help Me Along
 4. Love Is Selfish
 5. I’ve Got You Surrounded (With My Love)
 6. Queen of The Bees
 7. A Tree On Fire From Within
 8. If I Die Tomorrow
 9. Please God, Don’t Tell Anyone
 10. A Madman From Manhattan
 11. Taking Me Back (Gently)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Jack White lansează piesa "Hi-De-Ho", colaborare cu rapperul Q-Tip

Jack White a lansat poate cea mai eclectică piesă a carierei sale, care deja nu era străină de melodii inedite, trăznite, speciale. Se numeşte "Hi-De-Ho" şi începe cu vibe de film de epocă, apoi de negativ de Eminem şi ajunge să sune a funk şi hip-hop-ul jucăuş al anilor '90.

Publicat

pe

Coperta single Jack White Q-Tip Hi-De-Ho
Coperta single Jack White Q-Tip Hi-De-Ho │ FOTO: Jack White

Jack White a colaborat cu rapperul Q-Tip pentru a realiza melodia "Hi-De-Ho" şi pare a experimenta foarte mult cu sintetizatorul, chitara şi cu o percuţie şi linie de bas simplă. Faţă de marile hituri The White Stripes, care meritau să ajungă în Guitar Hero, această melodie pare compusă într-un soft de pe un laptop sau chiar smartphone, o înlănţuire de sample-uri şi fără a coccheta prea mult cu rock-ul.

Chitaristul nu e străin de colaborări, având la activ piese cu Beyonce, dar şi cu Tribe Called Quest. Pe noul single auzim un sample de Cab Calloway şi Q-Tip se dezlănţuie cu un flow ce aminteşte de Eminem. Single-ul e complet diferit de ce am auzit recent de la Jack White, în pregătirea albumului "Fear of the Dawn". Se aruncă cu nume în versuri, de la Chuck Berry, la Mariah Carey şi Stevie Wonder cu piesa "Contusion".

Cei doi artişti au mai colaborat şi în trecut, iar White a apărut pe albumul final de la A Tribe Called Quest, "We Got it From Here... Thank You 4 Your Service". De asemenea Q Tip şi Jack şi-au cântat piesele unul altuia la un concert din 2015 în Madison Square Garden. Creierul The White Stripes, Raconteurs şi The Dead Weather va pleca într-un turneu în Statele Unite în această primăvară, iar în iunie şi iulie ajunge în Europa.

La început de an 2022 am ascultat piese ale sale precum "Fear of the Dawn" şi "Love is Selfish". Pe final de 2021 apărea track-ul "Taking Me Back", creat pentru cel mai nou joc din seria "Call of Duty". Melodia s-a auzit live la Saturday Night Live, cu o chitară explozivă. White se afla acum în "perioada albastră" ca Picasso şi o marchează vopsindu-şi părul în albastru şi incluzând nuanţa în toate clipurile sale din ultima vreme.

Citește în continuare