Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: INNA - Not My Baby

INNA a lansat videoclipul piesei "Not My Baby", single care a debutat la începutul lunii aprilie şi a strâns peste 3.4 milioane de vizualizări. Acest veritabil "banger" de club primeşte acum o identitate vizuală ancorată în natură, iar INNA apare cu ţinute exotice în clipul pe care îl puteţi viziona în articol.

INNA a lansat "Not My Baby" sub formă de lyric video la începutul lunii, iar fanii au semnalat în comentarii ca acesta ar putea fi hitul care să o aducă pe artistă pe dance floor-uri de îndată ce acestea se redeschid. Muziciana apare în noul videoclip în ipostaze periculoase, ţinând şerpi în mână, dar şi mere roşii, într-o veritabilă reconstituire a mitului Păcatului Originar. Imaginile cu INNA în Eden sunt alternate cu cadre exotice cu vegetaţie luxuriantă şi unduiri de dans ale creatoarei de hituri pop-dance.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative) cu care INNA a lucrat pentru toate piesele de pe albumul anterior "YO", producție video Loops Production. "Not My Baby" este un single compus de către Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher. De producţie s-a ocupat Freedo, care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

Single-ul anterior al Innei, colaborarea cu Vinka "Bebe" are peste 13 milioane de vizualizări şi a fost pe locul 1 la radio şi TV în România. În 2019 INNA a lansat albumul "YO", alături de ROC Nation, casa de discuri al ui Jay-Z. Acel LP a fost compus integral de artistă şi a incluse track-uri în limba spaniolă, care s-au bucurat de succes în special în America Latină, dar şi în Europa. Melodia "Tu Manera" a ajuns în jocul NFS Heat, iar alte piese de pe disc au fost incluse în seriale Netflix şi filme de lung metraj sau chiar o reclamă la Apple Watch.

Pentru INNA urmează acum provocarea de a face parte din distribuţia show-ului PRO TV Masked Singer România. În 2019 a debutat şi INNAMag, un proiect special al tinerei, o revistă dedicată fanilor săi. Este o publicaţie care a sărbătorit locurile frumoase vizitate de INNA, persoanele cu care a colaborat şi proiectele sale. Primul număr al revistei a inclus un interviu exclusiv cu fotograful Edward Aninaru, cel care a realizat shooting-ul de copertă, dar şi o călătorie alături de INNA "înconjurul lumii într-o lună".

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE