Urmărește-ne în Social Media

DJ Sava feat. Sore - I'm Gonna Miss You

DJ Sava și Sore ne propun un început de an pe ritmuri de club și versuri melancolice. Noul single ”I'm Gonna Miss You” marchează prima colaborare a celor doi artiști, melodia venind acompaniată de un videoclip filmat în Tenerife.

"I'm Gonna Miss You" are versurile scrise de Sore, compoziția muzicală fiind semnată de artistă, DJ SAVA, Șerban Cazan și Paul Golum. Cei doi artiști vorbesc în cel mai recent single al lor despre sentimentele de bucurie, tristețe, melancolie și iubire ce se amestecă cu dorul. Deși pentru unii oameni dorul este chinuitor, pentru alții reprezintă o cale de a deveni mai conștienți de ceea ce iubesc.

"Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu SORE, o consider una dintre cele mai talentate și originale voci din România. Am început să lucrăm la această piesă la începutul pandemiei, iar momentul în care o lansăm mă face să privesc cu optimism următoarea perioadă și să sper că voi putea auzi "I'm Gonna Miss You" în cluburi curând. Clipul l-am filmat în Tenerife, loc în care am ales să mă mut de ceva vreme", povestește DJ SAVA.

Sore: "Am compus piesa în lockdown, îmi era dor de tot ce nu puteam face"

"Am compus piesa în lockdown, îmi era dor de tot ce nu puteam face și nu știu cum, dar după destul de mulți ani, am scris o melodie în limba engleză. Mă bucur tare că o lansăm în formula aceasta şi sper să ne revenim curând la viața de dinainte de pandemie, pentru că vreau să o aud în toate cluburile și la toate petrecerile", adaugă SORE.

Videoclipul piesei "I'm Gonna Miss You" îi are ca protagoniști pe cei doi artiști, care joacă rolurile a doi îndrăgostiți ce au ales drumuri diferite, dar încă nu pot scăpa de amintirile ce îi leagă.

Comentarii