Urmărește-ne în Social Media

Akcent x Olivia Addams - Heart Attack

Akcent și Olivia Addams intră în playlistul verii 2021 cu piesa "Heart Attack". Lansat împreună cu un videoclip regizat de Isabella Szanto, single-ul vorbește despre cât de rapid ne putem îndrăgosti și despre cât de ușor este să pierdem controlul asupra a ceea ce simțim, uitând cine suntem.

"Mă bucur că am ocazia să lansez un cântec cu Olivia, una din cele mai internaționale voci din România. Cântecul a căpătat magie atunci când a înregistrat melodia. "Heart Attack" înseamnă și o cotitură în cariera mea, ca stil, ca abordare, cât și ca strategie de marketing," spune Adrian Sînă.

"A fost o reală plăcere să lucrez cu Akcent pentru aceast proiect! Iubesc piesa și sunt sigură că și voi o să vă bucurați la fel de mult ca mine! Vă transmit multe îmbrățișări pline de iubire!", a declarat Olivia Addams.

Piesa "Heart Attack" a fost compus de Adrian Sînă, Olivia Addams, Achim Marian, Andreas Oberg și George Papagheorghe, producția fiind semnată de Achim Marian.

Akcent, pe lângă succesul avut pe plan național, s-a bucurat și de aprecierea publicului din afara țării, piesa "Kylie" auzindu-se la Tomorrowland, unul dintre cele mai mari și iubite festivaluri de muzică din lume. Din repertoriul trupei fac parte hituri ca "Dragoste de închiriat", "Ți-am Promis", "Buchet de trandafiri" și "My Passion".

Olivia Addams, artistul fenomen al momentului, a cunoscut succesul într-un timp foarte scurt. Totul a început ca o joacă pe TikTok care, în final, s-a dovedit a fi rampa de lansare a tinerei artiste. Adunând o comunitate impresionantă de peste 1 milion de urmăritori, Olivia Addams s-a bucurat de succes încă de la debutul său pe plan muzical, piese ca "I'm lost", "Dumb", "Are We There" sau "Stranger" auzindu-se pe cele mai mari radiouri din Polonia, Rusia, Bulgaia sau Turcia.

Comentarii

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

 • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
 • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
 • The Motans - miercuri, 20 decembrie
 • VUNK - joi, 21 decembrie
 • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
 • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
 • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

 • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
 • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare