Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adrian Sînă aniversează 20 de ani de carieră

Adrian Sînă este unul dintre cei mai prolifici și de succes artiști și producători români. Cu peste 3,5 milioane de fani în toată lumea, piesele lansate de acesta atât solo, cât și sub numele Akcent, au depășit un miliard de vizualizări. Pe 1 februarie, începând cu ora 22:30, Adi Sînă își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese.

Publicat

pe

Debutul său în muzică a avut loc în 1999, fiind unul dintre fondatorii Akcent, trupă care este și în prezent extrem de iubită.

Trupa a devenit cunoscută odată cu single-ul "Ți-am Promis", lansat în 2001, extras de pe albumul de debut - "În Culori", ce a fost certificat cu discul de platină în mai puțin de o lună de la lansare. O serie de hit-uri locale lansate la scurt timp după au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piața internațională odată cu lansarea single-ului Kylie, versiunea în limba engleză a piesei "Dragoste de închiriat". Kylie a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franța, în timp ce următoarele lansări, "That's My Name", "Stay With Me" și "My Passion" au făcut proiectul cunoscut la nivel internațional.

Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse în diferite compilațîi ale unor case de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.

Grație succesului extraordinar al hiturilor "Kamelia" (Akcent), "Liar" (Sandra N) "Sărutări Criminale" (Maxim) sau "Noi Simțim La Fel" ( Lidia Bubble feat Adrian Șînă), anul 2014 îi aduce premiul "Cel mai bun compozitor" al anului în cadrul premiilor Radio România.

2018 ne-a adus un nou sound din partea trupei printr-un nou EP ce cuprinde melodii precum "Stole My Heart", "My Lady" și "Deep In Your Eyes", ce au acumulat deja zeci de milioane de vizualizări.

"Rita", cea mai recentă lansare a trupei, pregătește terenul pentru #Akcent20, începutul anului 2019 însemnând celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei. Artistul va urca pe scena Hard Rock pe 1 februarie, de la ora 22:30.

Trending