Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

rareș feat. Ștefan Costea - 123 (Ultimul dans)

rareș și Ștefan Costea colaborează pentru prima dată și lansează "123", o piesă ce promite să-ți capteze atenția de la prima ascultare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"123 (Ultimul Dans)" vorbește despre una dintre cele mai pure forme de iubire, dansul, momentul în care sufletele se leagă, iubirile se intensifică și orice greșeală se iartă. rareș și Ștefan Costea dansează, pe acordurile unei chitare blânde, dar ritmate, în speranța în care cea care îi fascinează va rămâne alături de ei.

Creditele pentru "123 (Ultimul Dans)" merg către Ștefan Costea și rareș pentru versuri, la Ștefan Costea, rareș și George Pitariu pentru muzică, iar pentru producție, George Pitariu.

"Vara înseamnă distracție și zile de neuitat, însă la apusul soarelui, vreau să vă știu îndrăgostiți și îndrăzneți, să invitați la dans persoana aia specială din viața voastră. Pentru voi e <<123 (Ultimul Dans)>> și sunt mai mult decât bucuros că am putut s-o livrez alături de Ștefan Costea", a declarat rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest.

Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. Artistul a jucat în pelicula "Romina VTM" și a lansat colaborări muzicale cu Bogdan DLP și Nicole Cherry realizate pentru coloana sonoră. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa "Sâmbătă seară" reprezintă un real succes, ajungând pe locul 1 în topul căutărilor Shazam și pe locul 2 în Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio.

La numai 17 ani, Ștefan Costea a cucerit lumea scenei urbane și nu numai prin feeling-ul său caracteristic, cu care își pune amprenta pe piesele sale și pe colaborările la care ia parte. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Seară de Seară" și "Lipsa Ta", piese ce au aproape 2 milioane de stream-uri pe Spotify. Una dintre cele mai de succes colaborări ale sale este cea alături de Birkin Baby și OSCAR, pentru piesa "Birkin Baby". Artistul a mai colaborat cu nume precum Alina Eremia, Pitariu George, Calinacho, Trippin și Alduts Sherdley.

Trending