Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

rareș feat. Ștefan Costea - 123 (Ultimul dans)

rareș și Ștefan Costea colaborează pentru prima dată și lansează "123", o piesă ce promite să-ți capteze atenția de la prima ascultare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"123 (Ultimul Dans)" vorbește despre una dintre cele mai pure forme de iubire, dansul, momentul în care sufletele se leagă, iubirile se intensifică și orice greșeală se iartă. rareș și Ștefan Costea dansează, pe acordurile unei chitare blânde, dar ritmate, în speranța în care cea care îi fascinează va rămâne alături de ei.

Creditele pentru "123 (Ultimul Dans)" merg către Ștefan Costea și rareș pentru versuri, la Ștefan Costea, rareș și George Pitariu pentru muzică, iar pentru producție, George Pitariu.

"Vara înseamnă distracție și zile de neuitat, însă la apusul soarelui, vreau să vă știu îndrăgostiți și îndrăzneți, să invitați la dans persoana aia specială din viața voastră. Pentru voi e <<123 (Ultimul Dans)>> și sunt mai mult decât bucuros că am putut s-o livrez alături de Ștefan Costea", a declarat rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest.

Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. Artistul a jucat în pelicula "Romina VTM" și a lansat colaborări muzicale cu Bogdan DLP și Nicole Cherry realizate pentru coloana sonoră. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa "Sâmbătă seară" reprezintă un real succes, ajungând pe locul 1 în topul căutărilor Shazam și pe locul 2 în Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio.

La numai 17 ani, Ștefan Costea a cucerit lumea scenei urbane și nu numai prin feeling-ul său caracteristic, cu care își pune amprenta pe piesele sale și pe colaborările la care ia parte. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Seară de Seară" și "Lipsa Ta", piese ce au aproape 2 milioane de stream-uri pe Spotify. Una dintre cele mai de succes colaborări ale sale este cea alături de Birkin Baby și OSCAR, pentru piesa "Birkin Baby". Artistul a mai colaborat cu nume precum Alina Eremia, Pitariu George, Calinacho, Trippin și Alduts Sherdley.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Summer Well 2023 are noi artişti anunţaţi: Royksopp, Temples, Ştefan Costea

Un nou val de artişti care vor participa la Summer Well 2023 a fost anunţat pe 24 aprilie 2023. După headlineri că Florence + the Machine şi Yungblud aflăm că nordicii de la Roykspp vin în România.

Publicat

pe

Formatii noi anuntate Summer Well 2023
Formatii noi anuntate Summer Well 2023

Noua listă de artişti care participă la festivalul de la Domeniul Ştirbey sună astfel: Röyksopp, SG Lewis, Temples, Saint Levant, Baby Queen, BiigPiig, ACID ARAB, Tommy Genesis, July Jones, Thus Love, Ayrtn şi Stefan Costea. E clar cine e cel mai mare nume de aici, Royksopp, Vorbim despre un duo norvegian înfiinţat în 1998 şi care vine după o perioadă de pauză, lansând nu mai puţin de 3 albume în ultimul an.

E vorba despre "Profound Mysteries I", dar şi "Profound Mysteries II" şi "Profound Mysteries III". Toate au apărut în 2022 şi includ o sumedenie de colaborări, majoritatea cu Susanne Sundfor. În 2023 a lansat single-ul "The Next Day" cu Jamie Irrepressible, sau mai bine zis remxul sau semnat Mind Against.

Formaţia e greu de definit: frizează trance şi electro, dar şi ambientalul şi chillout, având şi multe elemente de synth-pop. Vocile nordice curate şi înălţătoare au fost mereu prezente.

SG Lewis cânta un soi de dream pop optimist şi romantic cu elemente de muzică a anilor '80. Temples sună tipic pentru Summer Well, are imnuri indie peste imnuri indie care vor răsuna cu mult ecou în pădurea apropiată de Buftea. Vocile aduc cu muzica anilor '70. E ceva de AWOLNATION mai calm aici.

De curiozitate l-am căutat şi pe Ştefan Costea pe YouTube şi am găsit un trap ritmat şi romatic emo, cu mai puţin autotune decât colegii săi de breaslă. E ca şi cum 3 Sud Est s-a apucă de trap cumva.

Saint Levant vine de asemenea la Summer Well 2023 si e un act artistic inedit, între influenţe orientale, spoken word şi ritmuri la fel de senzuale că la Stromae.

Baby Queen face muzica de ascultat pe ploaie sau în liceu, într-o pasă depresivă. Unele piese amintesc de WILLOW, doar că sunt puţin mai relaxate şi nu se iau în serios.

Citește în continuare

Trending