Urmărește-ne în Social Media

latino, pop, world music

Pepe - Familia Mea (Lyric video)

În prag de sărbătoare, Pepe a lansat "Familia Mea", o declarație pentru cei dragi. Melodia este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

"Familia mea" rezumă tot ceea ce simte artistul pentru cei care îi sunt aproape, cei care îl iubesc, pentru familia sa. Dar nu doar atât. Fiindcă întotdeauna s-a referit la oamenii din comunitatea sa, cei care vin la concerte, cei care participa activ la tot ceea ce face artistul online sau offline ca fiind familia lui, noua piesă le este bineînţeles adresată şi lor.

"<<Familia mea>> este piesa aceea prin care le mulțumesc din suflet tuturor celor ce îmi sunt aproape şi sunt convins că foarte mulţi se vor regăsi şi vor simţi la fel după ce vor asculta versurile. De aceea am şi insistat ca să fie lansată acum, de sărbători chiar dacă nu a fost timp de videoclipuri sau lansări puse la punct, elaborate. Consider că aşa, simplu, este mult, mult mai sincer. Şi cred că un cadou simplu dar făcut din suflet este mult mai potrivit decât orice alt lucru material. Iar <<Familia Mea>> este cel mai frumos cadou pe care îl poti trimite cuiva iar acel cineva va înţelege absolut tot în momentul în care îl va deschide", a spus Pepe.

"Familia Mea" este compusă de Pepe, iar versurile au fost scrise de artist împreună cu Connect-R. Producția este semnată de Omar Secada Dihigo.

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending