Urmărește-ne în Social Media

rock

James Bay - One Life

James Bay continuă să cânte despre bucuria de a-ți fi găsit partenerul de viață perfect. În versurile piesei ”One Life”, artistul britanic îi mărturisește iubitei sale încântarea de a trăi zi de zi alături de ea.

Publicat

pe

"One Life" este inclusă pe noul album al lui James Bay, așteptat anul acesta și tease-uit în recentul său turneu sold-out, "New Songs New Stories". În timpul concertelor, artistul le-a oferit fanilor o prezentare a pieselor de pe noul album, distribuind fragmente din melodii și pe rețelele de socializare.

Cu albumul de debut "Chaos and the Calm", James Bay a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

În 2019, James Bay lansa albumul "Electric Light", cel de-al doilea album discografic. LP-ul a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK, marcând o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

Trending