Urmărește-ne în Social Media

Sala Rapsodia (București)

  • Tip locație
    Teatre
  • Adresa
    Strada Lipscani, nr. 53, București, RO
  • OFERTE CAZARE

Sala Rapsodia are o tradiție de câțiva zeci de ani. Pe scena acestei săli de spectacol au pășit nenumărați artiști, de la cântăreți la actori de renume, de la ansambluri de dans la întregi echipe artistice ale unor cunoscute teatre bucureștene. Aflată în inima Bucureștiului, chiar pe strada Lipscani, Sala Rapsodia reprezintă un punct de intersecție culturală a capitalei.

De altfel, sub actuala conducere, Sala Rapsodia devine cel mai mare teatru particular din țară, având două săli dotate modern și complet funcționale – Sala Mare (cu o capacitate de 468 de locuri) și Sala Foyer (cu o capacitate ce poate varia între 50 și 100 locuri, în funcție de spectacol).

În momentul de față, noua instituție culturală își propune să fie locul de întâlnire al tuturor iubitorilor de artă și frumos, propunându-și să prezinte publicului bucureștean și nu numai spectacole din toate ariile artistice: teatru, muzical, concerte, balet, dans.

Datorită amplasării sale în Centrul Istoric al capitalei, Sala Rapsodia este și va fi o atracție cultural-artistică nu doar pentru spectatorii autohtoni, dar și pentru turiștii dornici să descopere misterele și frumusețile artei scenice românești.

La Sala Rapsodia veți găsi atât titluri celebre din dramaturgia românească și universală, nume de actori și artiști cunoscuți și admirați, cât și seri dedicate artei dansului, muzicii și chiar și cursuri pentru toate vârstele.

Publicitate

Următoarele evenimente @ Sala Rapsodia (București)

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.
Comentarii

Locație adăugată pe 20 mai 2019 și actualizată ultima oară pe 20 mai 2019 17:34. Ref #124235


AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.