Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Jazz and Blues Club - concerte si adresa

Adresa: Str. Sinaia nr. 3 Localitate: Târgu-Mureș Cod postal:
Telefon contact: +40724 400 322 Telefon rezervari: -

Jazz and Blues Club s-a deschis în luna martie a anului 2007 într-o zonă centrală a oraşului. Situat la demisol, clubul are o capacitate de 230 de locuri pe scaune şi fotolii, capacitatea maximă fiind de 450-500 persoane.

Pe parcursul anilor clubul a găzduit numeroase concerte de jazz, blues, pop, rock, chiar şi de muzică clezmer în interpretarea multor artişti români şi maghiari din ţară, precum: HQ, Paula Seling, David Luke Michael Brian ţi formaţia Speak Floyd, Alex Man, Anamaria Galea, Brick Factory Station, Tündérground etc. Dar ţi artiţti consacraţi din străinătate au călcat pragul clubului, cum ar fi: Benkó Dixiland Band din Ungaria, Land Covered With Briar din Elveţia, Bakad Kapelye din Germania, sau Lujza Zan din America.

Jazz and Blues Club acordă un mare interes şi spectacolelor de teatru, teatru-dans, organizând constant seri tematice pe linia anumitor genuri muzicale sau instumente.

Program

  • Luni - Duminică: 11:00-22:00

Harta Jazz and Blues Club

Loading Map....

Următoarele evenimente @Jazz and Blues Club

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

CLOSE
CLOSE